Мобільний додаток
перейти перейти
Новини

Ласкаво просимо до Прес-центру ПУМБ! У цьому розділі Ви можете ознайомитись з останніми новинами банку і аналітичними матеріалами про фінансовий ринок.

Представники ЗМІ можуть отримати коментарі керівництва та експертів банку щодо продуктів та послуг ПУМБ, про ситуацію на українському фінансовому ринку, зв'язавшись із співробітниками Прес-служби.

ПУМБ повідомляє про проведення позачергових загальних зборів акціонерів
08 серпня 2012
Отримати на e-mail {title} - банк ПУМБ

Шановні акціонери ПАТ «ПУМБ»!

Повідомляємо вас про проведення Позачергових Загальних зборів акціонерів ПУБЛІЧНОГО АКЦІОНЕРНОГО ТОВАРИСТВА “ПЕРШИЙ УКРАЇНСЬКИЙ МІЖНАРОДНИЙ БАНК ”(далі – Банк).

Збори відбудуться 23 серпня 2012 року за місцезнаходженням Банку (в приміщенні Донецького Головного офісу Банку): 83001, м. Донецьк, вул. Університетська, буд. 2-А (зал засідань, 3-й поверх, кабінет № 337).

Початок Зборів о 10:30 годині. Реєстрація акціонерів (їх представників) буде здійснюватись 23 серпня 2012 року з 10:00 до 10:25 за місцем проведення Зборів.

Перелік акціонерів, які мають право на участь у Зборах Банку, буде складено станом на 24 годину 17 серпня 2012 року.

Порядок денний:

  1. Про обрання Секретаря та Лічильної комісії Зборів.
  2. Про регламент проведення Зборів.
  3. Про затвердження змін до статуту ПАТ "ПУМБ" шляхом викладення його в новій редакції.
  4. Про уповноваження на підписання нової редакції статуту ПАТ "ПУМБ".
  5. Про обрання уповноважених осіб на здійснення дій щодо погодження змін до статуту ПАТ "ПУМБ" з Національним банком України та їх державної реєстрації.

Для участі у Зборах при собі необхідно мати:

  • акціонерам − паспорт або інший документ, що посвідчує особу, а також документи, які підтверджують повноваження керівника юридичної особи-акціонера Банку.
  • представникам акціонерів − паспорт або інший документ, що посвідчує особу, та засвідчену згідно з чинним законодавством України довіреність на право участі та голосування на Зборах.

З документами стосовно порядку денного Зборів акціонери мають змогу ознайомитись за місцезнаходженням Банку (в приміщенні Донецького Головного офісу Банку): 83001, м. Донецьк, вул. Університетська, буд. 2-А у робочі дні тижня з 9.00 до 18.00 години.

Телефон для довідок: (044) 231-71-19. Контактна особа: Кузюк Роман Іванович.

У зв’язку з тим, що Позачергові Загальні збори акціонерів проводяться згідно порядку, передбаченому ч.5 ст.47 Закону України «Про акціонерні товариства», внесення змін до порядку денного акціонерами Банку не передбачається.

Новини банку

Підписатися на розсилку

Далі
Будь ласка, заповніть це поле

Отримати на e-mail

Введіть Вашу електронну адресу

Будь ласка, погодьтеся на обробку персональних даних Будь ласка, введіть e-mail

Новину відправлено

{title} - банк ПУМБ

Перевірте e-mail Дякуємо за Вашу цікавість!

+
arrow

Зворотний зв'язок