Мобільний додаток
перейти перейти
Новини

Ласкаво просимо до Прес-центру ПУМБ! У цьому розділі Ви можете ознайомитись з останніми новинами банку і аналітичними матеріалами про фінансовий ринок.

Представники ЗМІ можуть отримати коментарі керівництва та експертів банку щодо продуктів та послуг ПУМБ, про ситуацію на українському фінансовому ринку, зв'язавшись із співробітниками Прес-служби.

Швидкий та вигідний старт для малого бізнесу від ПУМБ
07 серпня 2012
Отримати на e-mail {title} - банк ПУМБ

До 31 січня 2012 року ПУМБ пропонує особливі умови розрахунково-касового обслуговування для малого бізнесу. Новий тарифний пакет «Старт» забезпечує 2 місяці безкоштовного розрахунково-касового обслуговування. По закінченню терміну дії тарифного пакету «Старт» можна обрати пакет послуг, який найбільш підходить для бізнесу в залежності від специфіки та сфери діяльності. Тарифний пакет «Старт» від ПУМБ дає можливість малому бізнесу два важливі переваги - економія коштів та часу.

 Пакет «Старт» дозволяє економити на фінансових операціях завдяки відсутності плати за відкриття поточного розрахункового та карткового рахунків, абонплати за користування системою «Клієнт-Банк» і послугою GSM Banking. Безкоштовні також всі платежі між клієнтами ПУМБ і 10 платежів на користь клієнтів інших банків щомісяця. Додаткова економія можлива за рахунок лояльних тарифів на видачу готівки з поточного рахунку (0,7%), а також тарифів на купівлю та продаж валюти (0,3% і 0,2% відповідно).

Одна з ключових переваг ПУМБ для малого бізнесу - швидкість здійснення операцій. Розрахунковий рахунок відкривається в день звернення, а операційний день триває до 17:30. Наявність власного Процесингового центру дозволяє ПУМБ забезпечувати своїм клієнтам високу швидкість платежів*, що особливо актуально для компаній, які здійснюють експортно-імпортну діяльність. Крім того, банк не стягує додаткову комісію за терміновість операцій з купівлі та продажу валюти, виконуючи заявки в день їх подання за стандартними тарифами.

ПУМБ добре розуміє потреби малого та середнього бізнесу, тому більше 94% корпоративного клієнтського портфелю банку доводиться на цей сегмент**. За підсумками 9 місяців 2011 року частка малого та середнього бізнесу в корпоративному кредитному портфелі ПУМБ склала 31,4% (566,4 млн дол США), а в загальному обсязі коштів корпоративних клієнтів - 24,2% (240,3 млн дол США) . Свої фінансові потоки банку довірили багато підприємств переробної промисловості, будівельної галузі, сфери торгівлі, операцій з нерухомим майном, надання послуг оренди, інжинірингу та інші.

ПУМБ безперервно вдосконалює свої продукти та послуги, щоб відповідати потребам й очікуванням клієнтів. Високим попитом у клієнтів банку користуються короткострокове кредитування для поповнення обігових коштів, овердрафт, а також кредити на оновлення автопарку. Нещодавно ПУМБ запропонував послугу факторингу, а в найближчому майбутньому банк запропонує ряд готових та швидких кредитних пакетних рішень, які враховують галузеву специфіку компаній.

Дізнайтеся про місцезнаходження найближчого з 171 відділень ПУМБ за телефоном 0 800 500 490 (безкоштовно зі стаціонарних телефонів) або 490 (з мобільного телефону), а також на сайті банку www.pumb.ua.

* ПУМБ отримав нагороду Deutsche Bank за виняткову якість платежів у доларах США в 2010 році - рівень STP склав 100%. Це означає, що всі без винятку платежі клієнтів ПУМБ обробляються в повністю автоматичному режимі, а цільовий час обробки платежів становить до 5 секунд.

** ПУМБ застосовує такі критерії для визначення сегменту діяльності суб'єкта МСБ:

  • малий бізнес - підприємства з річним обігом від 8 до 80 млн грн;
  • середній бізнес - підприємства з річним обігом від 80 до 400 млн грн.
Новини банку

Підписатися на розсилку

Далі
Будь ласка, заповніть це поле

Отримати на e-mail

Введіть Вашу електронну адресу

Будь ласка, погодьтеся на обробку персональних даних Будь ласка, введіть e-mail

Новину відправлено

{title} - банк ПУМБ

Перевірте e-mail Дякуємо за Вашу цікавість!

+
arrow

Зворотний зв'язок