Мобільний додаток
перейти перейти
Новини

Ласкаво просимо до Прес-центру ПУМБ! У цьому розділі Ви можете ознайомитись з останніми новинами банку і аналітичними матеріалами про фінансовий ринок.

Представники ЗМІ можуть отримати коментарі керівництва та експертів банку щодо продуктів та послуг ПУМБ, про ситуацію на українському фінансовому ринку, зв'язавшись із співробітниками Прес-служби.

ПУМБ знову підтвердив відповідність стандартам PCI DSS
03 серпня 2012
Отримати на e-mail {title} - банк ПУМБ

Перший Український Міжнародний Банк (ПУМБ) успішно завершив аудит відповідності міжнародному стандарту інформаційної безпеки PCI DSS*,  що розроблений міжнародними платіжними системами Visa та MasterCard. Сертифікат підтверджує, що ПУМБ забезпечує вищий ступінь захисту даних в операціях з платіжними картами.

«Вже другий рік поспіль ПУМБ підтверджує відповідність своєї системи безпеки операцій з платіжними картами міжнародним стандартам PCI DSS, — сказав Дмитро Крепак, Заступник Голови Правління з роздрібного бізнесу ПУМБ. — Банк не зупиняється на досягнутому, і продовжує удосконалювати систему забезпечення безпеки для наших клієнтів і банків-партнерів, платіжні картки яких обслуговує процесинговий центр ПУМБ, а це понад півтора мільйона карт».

Аудит передбачав комплексну перевірку інформаційної безпеки платіжних карт та клієнтських даних. Цей стандарт розроблений провідними платіжними системами Visa та Master Card, і однаковий для банків в усьому світі. Незалежним аудитором виступила компанія Sysnet.

«Міжнародний лідер в галузі електронних платежів MasterCard тісно співпрацює з банком ПУМБ вже протягом більше 10 років, і весь цей час наш партнер демонстрував забезпечення високих показників безпеки в області операцій з платіжними картами, — коментує Сергій Равняго, Глава представництва MasterCard Europe в Україні. — Надійність електронних платежів є найвищим пріоритетом для MasterCard, так як це гарантує фінансову безпеку для власників карток і підвищує рівень їхньої довіри до карткового ринку, тим самим стимулюючи його інтенсивний розвиток. Таким чином, чергове підтвердження відповідності нашого партнера міжнародним стандартам інформаційної безпеки PCI DSS ми розцінюємо як доказ високого рівня захисту інформаційної інфраструктури банку, і, відповідно, гарантування максимальної безпеки транзакцій із платіжними картами для власника карти».

* - Payment Card Industry Data Security Standard (PCI DSS) — стандарт захисту інформації в індустрії платіжних карт, що розроблений міжнародними платіжними системами Visa та MasterCard та поєднує в собі вимоги ряду програм із захисту інформації: шість областей контролю і 12 основних вимог з безпеки. Області контролю: (1) побудова та супровід захищеної мережі; (2) захист даних власників карток, (3) підтримка програми управління вразливостями; (4) реалізація заходів із строгого контролю доступу; та (5) підтримка політики інформаційної безпеки. У 2010 році ПУМБ став першим приватним банком в Україну, що успішно завершив аудит відповідності міжнародним стандартам інформаційної безпеки PCI DSS.
Новини банку

Підписатися на розсилку

Далі
Будь ласка, заповніть це поле

Отримати на e-mail

Введіть Вашу електронну адресу

Будь ласка, погодьтеся на обробку персональних даних Будь ласка, введіть e-mail

Новину відправлено

{title} - банк ПУМБ

Перевірте e-mail Дякуємо за Вашу цікавість!

+
arrow

Зворотний зв'язок