Мобільний додаток
перейти перейти
Новини

Ласкаво просимо до Прес-центру ПУМБ! У цьому розділі Ви можете ознайомитись з останніми новинами банку і аналітичними матеріалами про фінансовий ринок.

Представники ЗМІ можуть отримати коментарі керівництва та експертів банку щодо продуктів та послуг ПУМБ, про ситуацію на українському фінансовому ринку, зв'язавшись із співробітниками Прес-служби.

ПУМБ запустив нові можливості Інтернет-банкінгу (ПУМБ оnline) для приватних клієнтів
27 липня 2012
Отримати на e-mail {title} - банк ПУМБ

Перший Український Міжнародний банк (ПУМБ) представляє клієнтам продукт «Депозитний конструктор», який дозволяє самостійно через Інтернет створити повністю індивідуальний депозитний продукт, отримавши процентну ставку відповідно до обраних ним умов.

«Депозитний конструктор» з можливістю доступу до нього через Інтернет є інновацією на банківському ринку - жоден український банк на даний момент не надає аналогічного продукту, - розповідає про нову пропозицію Банку для приватних клієнтів Роберт Дзялак, Заступник Голови Правління ПУМБ. - В основу продукту ми заклали принципи маркетингу відносин, що надають клієнтам максимум свободи у виборі формату вкладу. Кожен з наших клієнтів може створити депозит за своїми індивідуальними умовами».

Так, використовуючи дану депозитну програму, клієнт може самостійно створити свій депозит і обрати основні параметри внеску: валюту (гривня, долар США, євро), суму (від 0,01 грн.) та термін вкладу (від 1 до 390 днів). Серед додаткових модельованих характеристик депозиту - частка поповнення коштів (від 0% до 100%), частка зняття (від 0% до 100%), періодичність виплати відсотків (кожні 7 днів, щомісячно, в кінці терміну).

Якщо ви стаєте користувачем «ПУМБ online», ви автоматично отримуєте доступ до цієї послуги, і зможете створити індивідуальний депозит, не виходячи з будинку або офісу, через зручну та безпечну систему віддаленого управління особистими фінансами ПУМБ.

Користування сервісом «ПУМБ online» не вимагає оплати за підключення та абонплати, дає можливість переказувати платежі як в межах банку, так і на рахунки в інших фінінститутах, передбачає безкоштовні операції як між своїми рахунками, так і на рахунки в інших банках, дає можливість замовити депозит онлайн і повідомляє за допомогою SMS про всі здійснені трансакції, дозволяє самостійно управляти лімітами за платіжними картками, налаштовувати регулярні платежі, погашати кредити - як за графіком, так і достроково та дає багато інших можливостей.

Довідка

ПУМБ входить до групи найбільших банків України і є універсальним банком, діяльність якого зосереджена на комерційних, роздрібних та інвестиційно-банківських операціях. Банк заснований в 1991 році. Головний акціонер Банку - ТОВ «СКМ Фінанс» (89.87% акціонерного капіталу). На даний момент всеукраїнська регіональна мережа ПУМБ налічує 11 філій і 124 відділення.

У 2010 році ПУМБ увійшов до Рейтингу тисячі найбільших банків світу за версією журналу Тhe Ваnker, дебютувавши з 905-ій позиції. Банк є одним з лідерів з інформаційної прозорості серед українських банків згідно з результатами дослідження міжнародного рейтингового агентства Standard & Poor's, Агентства фінансових ініціатив та Проекту USAID «Розвиток ринків капіталу» за 2010 рік.

Новини банку

Підписатися на розсилку

Далі
Будь ласка, заповніть це поле

Отримати на e-mail

Введіть Вашу електронну адресу

Будь ласка, погодьтеся на обробку персональних даних Будь ласка, введіть e-mail

Новину відправлено

{title} - банк ПУМБ

Перевірте e-mail Дякуємо за Вашу цікавість!

+
arrow

Зворотний зв'язок