Мобільний додаток
перейти перейти
Новини

Ласкаво просимо до Прес-центру ПУМБ! У цьому розділі Ви можете ознайомитись з останніми новинами банку і аналітичними матеріалами про фінансовий ринок.

Представники ЗМІ можуть отримати коментарі керівництва та експертів банку щодо продуктів та послуг ПУМБ, про ситуацію на українському фінансовому ринку, зв'язавшись із співробітниками Прес-служби.

ПУМБ в черговий раз підвищує зручність клієнтів, забезпечивши можливості пошуку банкоматів за допомогою мобільного телефону і комп'ютера
27 липня 2012
Отримати на e-mail {title} - банк ПУМБ

Перший Український Міжнародний Банк (ПУМБ) забезпечив клієнтам можливості пошуку банкоматів ПУМБ і банків-партнерів, що входять у всеукраїнську мережу «Радіус», за допомогою мобільних пристроїв і сервісу Google Maps.

Даним сервісом може користуватися будь-яка людина (як клієнт, так і не клієнт банку), у якої є мобільний телефон з доступом в Інтернет і встановленим додатком Google Maps, або комп'ютер.

ПУМБ не обійшов увагою жоден банкомат, жодну точку продажів - тому в будь-якому місті присутності ПУМБ або банків-партнерів клієнти Банку легко знайдуть зручні точки продажів і банкомати мережі «Радіус», в яку входить більше 3 500 АТМ партнерських фінорганізацій по території всієї України .

«ПУМБ одним з перших подбав про комфорт і зручність своїх клієнтів, забезпечивши їм можливість пошуку банкоматів за допомогою мобільних телефонів і сервісу Google Maps. Тепер у будь-якій точці країни наші клієнти за лічені хвилини можуть відшукати найближчі точки продажів і банкомати мережі «Радіус» та скористатися нашими послугами», - коментує нововведення Валерій Пацуй, керівник Департаменту стратегічного розвитку та маркетингу роздрібного бізнесу ПУМБ.

Встановити програму, яка дозволить оперативно визначити найближчу точку присутності ПУМБ, можна на будь-який мобільний пристрій, підключений до Інтернету, від будь-якого українського мобільного оператора. Для завантаження програми необхідно відвідати сайт m.google.ru/maps за допомогою встановленого браузера телефону. Для пошуку найближчої точки присутності Банку в інтерфейсі Google Maps необхідно лише створити простий пошуковий запит за абревіатурою - ПУМБ.

ПУМБ має високу ступінь захисту інформації, яка підтверджена сертифікатом відповідності міжнародним стандартам інформаційної безпеки PCI DSS. ПУМБ став першим українським приватним банком, що підтвердив відповідність міжнародному стандарту PCI DSS, розробленого провідними платіжними системами Visa та Master Card, і однакового для банків у всьому світі. Незалежним аудитором виступила компанія Sysnet.

Довідка

ПУМБ входить до групи найбільших банків України і є універсальним банком, діяльність якого зосереджена на комерційних, роздрібних і інвестиційно-банківських операціях. Банк заснований в 1991 році. Головний акціонер Банку - ТОВ «СКМ Фінанс» (89.87% акціонерного капіталу). На даний момент всеукраїнська регіональна мережа ПУМБ налічує 11 філій і 124 відділення.

У 2010 році ПУМБ увійшов до Рейтингу тисячі найбільших банків світу за версією журналу Тhe Ваnker, дебютувавши з 905-ій позиції. Банк є одним з лідерів з інформаційної прозорості серед українських банків згідно з результатами дослідження міжнародного рейтингового агентства Standard & Poor's, Агентства фінансових ініціатив та Проекту USAID «Розвиток ринків капіталу» за 2010 рік.

Мережа «Радіус» об'єднує 36 банків-партнерів.

Новини банку

Підписатися на розсилку

Далі
Будь ласка, заповніть це поле

Отримати на e-mail

Введіть Вашу електронну адресу

Будь ласка, погодьтеся на обробку персональних даних Будь ласка, введіть e-mail

Новину відправлено

{title} - банк ПУМБ

Перевірте e-mail Дякуємо за Вашу цікавість!

+
arrow

Зворотний зв'язок