Мобільний додаток
перейти перейти
Новини

Ласкаво просимо до Прес-центру ПУМБ! У цьому розділі Ви можете ознайомитись з останніми новинами банку і аналітичними матеріалами про фінансовий ринок.

Представники ЗМІ можуть отримати коментарі керівництва та експертів банку щодо продуктів та послуг ПУМБ, про ситуацію на українському фінансовому ринку, зв'язавшись із співробітниками Прес-служби.

ПУМБ розширює сервіс для клієнтів: пошук найближчих банкоматів за допомогою мобільного телефону
27 липня 2012
Отримати на e-mail {title} - банк ПУМБ

Перший Український Міжнародний Банк (ПУМБ) в черговий раз використовує сучасні технології Інтернет та мобільного зв'язку для пошуку найближчих банкоматів ПУМБ. Впровадивши сервіс «Банкоматний SMS-локатор», роздрібний бізнес ПУМБ забезпечує відправку за запитом на мобільний телефон клієнта SMS-повідомлення про найближчі АТМ ПУМБ і банків-партнерів. Це може зробити як клієнт ПУМБ, так і кожна людина, що має мобільний телефон.

«Сервіс «Банкоматний SMS-локатор» від ПУМБ працює таким чином: клієнт, якому необхідно знайти найближчий до нього банкомат ПУМБ, відправляє SMS-повідомлення з текстом «ПУМБ» (або «PUMB») на номер 7733, і протягом декількох секунд отримує SMS-повідомлення з адресами 5-ти банкоматів, найближчих до поточного місцезнаходженням клієнта», - пояснює Валерій Пацуй, керівник Департаменту стратегічного розвитку та маркетингу роздрібного бізнесу ПУМБ.

Клієнти можуть розраховувати на те, що в будь-який час доби, в будь-якому місті присутності ПУМБ або банків-партнерів, вони легко знайдуть зручні для них банкомати об'єднаної мережі «Радіус», в яку входить більше 3 500 АТМ партнерських фінорганізацій по території всієї України.

Послуга доступна для всіх фізичних осіб - абонентів мобільного оператора «Київстар» - які є, так і не є клієнтами Банку. Вартість сервісу з відправлення SMS-запиту становить 2 грн. з урахуванням ПДВ.

Довідка

ПУМБ входить до групи найбільших банків України і є універсальним банком, діяльність якого зосереджена на комерційних, роздрібних і інвестиційно-банківських операціях. Банк заснований в 1991 році. Головний акціонер Банку - ТОВ «СКМ Фінанс» (89.87% акціонерного капіталу). На даний момент всеукраїнська регіональна мережа ПУМБ налічує 11 філій і 124 відділення.

У 2010 році ПУМБ увійшов до Рейтингу тисячі найбільших банків світу за версією журналу Тhe Ваnker, дебютувавши з 905-ій позиції. Банк є одним з лідерів з інформаційної прозорості серед українських банків згідно з результатами дослідження міжнародного рейтингового агентства Standard & Poor's та Агентства фінансових ініціатив та Проекту USAID «Розвиток ринків капіталу» за 2010 рік.

Мережа «Радіус» об'єднує 36 банків-партнерів.

Новини банку

Підписатися на розсилку

Далі
Будь ласка, заповніть це поле

Отримати на e-mail

Введіть Вашу електронну адресу

Будь ласка, погодьтеся на обробку персональних даних Будь ласка, введіть e-mail

Новину відправлено

{title} - банк ПУМБ

Перевірте e-mail Дякуємо за Вашу цікавість!

+
arrow

Зворотний зв'язок