Мобільний додаток
перейти перейти
Новини

Ласкаво просимо до Прес-центру ПУМБ! У цьому розділі Ви можете ознайомитись з останніми новинами банку і аналітичними матеріалами про фінансовий ринок.

Представники ЗМІ можуть отримати коментарі керівництва та експертів банку щодо продуктів та послуг ПУМБ, про ситуацію на українському фінансовому ринку, зв'язавшись із співробітниками Прес-служби.

ПУМБ направляє прибуток на розвиток банку та розширює склад Наглядової ради Банку
27 липня 2012
Отримати на e-mail {title} - банк ПУМБ

ПУМБ оголошує про рішення Загальних зборів акціонерів, які відбулись 20 квітня 2011 р.

У 2010 році Перший Український Міжнародний Банк (ПУМБ) показав найбільшій прибуток з моменту заснування – 54 млн. дол. США, який повністю перекриває фінансовий результат кризового 2009 року.

Загальними зборами акціонерів прийнято рішення спрямувати прибуток ПУМБ за 2010 рік на розвиток Банку, розподіливши його наступним чином:

  • 5% прибутку перерахувати в резервний фонд Банку;
  • 95% прибутку направити на покриття збитків Банку за минулі роки.

Загальні збори також прийняли рішення розширити склад Наглядової ради Банку, і з 20 квітня до команди приєдналась Наталія Ізосімова, директор Фонду «Ефективне управління». Загальними зборами акціонерів затверджений новий склад Наглядової ради ПУМБ:

Ілля Архипов – Голова Наглядової ради (представник ТОВ «СКМ Фінанс»);

  • Олег Попов – член Наглядової ради (представник ТОВ «СКМ Фінанс»);
  • Ганна Дугадко – член Наглядової ради (представник ТОВ «СКМ Фінанс»);
  • Сергій Курилко – член Наглядової ради (представник ТОВ «СКМ Фінанс»);
  • Наталія Ізосімова – член Наглядової ради (представник ТОВ «СКМ Фінанс»).

Довідка

ПУМБ входить до групи найбільших банків України і є універсальним банком, діяльність якого зосереджена на комерційних, роздрібних і інвестиційно-банківських операціях. Банк заснований в 1991 році. Головний акціонер Банку - ТОВ «СКМ Фінанс» (89.87% акціонерного капіталу). На даний момент всеукраїнська регіональна мережа ПУМБ налічує 11 філій і 124 відділення.

У 2010 році ПУМБ увійшов до Рейтингу тисячі найбільших банків світу за версією журналу Тhe Ваnker, дебютувавши з 905-ій позиції. ПУМБ є одним з найбільш прибуткових банків в Україні за результатами діяльності в 2010 році (5-е місце серед ТОП-30 банків), що показав також один з найліпших показників повернення на капітал та активи на посткризовому ринку (ROE і ROA). Банк є одним з лідерів з  інформаційної прозорості серед українських банків згідно з результатами дослідження міжнародного рейтингового агентства Standard & Poor's, Агентства фінансових ініціатив та Проекту USAID «Розвиток ринків капіталу» за 2010 рік.

Новини банку

Підписатися на розсилку

Далі
Будь ласка, заповніть це поле

Отримати на e-mail

Введіть Вашу електронну адресу

Будь ласка, погодьтеся на обробку персональних даних Будь ласка, введіть e-mail

Новину відправлено

{title} - банк ПУМБ

Перевірте e-mail Дякуємо за Вашу цікавість!

+
arrow

Зворотний зв'язок