Мобільний додаток
перейти перейти
Новини

Ласкаво просимо до Прес-центру ПУМБ! У цьому розділі Ви можете ознайомитись з останніми новинами банку і аналітичними матеріалами про фінансовий ринок.

Представники ЗМІ можуть отримати коментарі керівництва та експертів банку щодо продуктів та послуг ПУМБ, про ситуацію на українському фінансовому ринку, зв'язавшись із співробітниками Прес-служби.

Гаряче літо від ПУМБ: Авто в кредит під 0% річних строком на 2 роки на всі марки та моделі авто без щомісячних комісій!
26 липня 2012
Отримати на e-mail {title} - банк ПУМБ

З 1 червня по 31 серпня 2011 р. Перший Український Міжнародний Банк пропонує вигідні умови автокредитування.

Перший Український Міжнародний Банк (ПУМБ) з 1 червня по 31 серпня 2011 р. проводить унікальну акцію, за умовами якої можна отримати кредит на придбання нового автомобіля з привабливою процентною ставкою – 0,01% річних строком на 2 роки. Акційна пропозиція діє для всіх автосалонів моделей та марок авто. Автокредит надається строком до 7 років на суму до 420 000 грн. Для клієнтів, власників зарплатних карт ПУМБ, та клієнтів, що мають позитивну кредитну історію в Банку, діють спеціальні умови.

В цій акційній пропозиції ПУМБ відсутні щомісячні та приховані комісії. Позичальники самостійно обирають зручну схему погашення – ануїтет або платежі, що зменшуються, і можуть у будь-який момент погасити кредит достроково, без жодних додаткових оплат. ПУМБ надає своїм клієнтам зручний та оперативний спосіб погашення кредиту  за допомогою сервісу Інтернет-банкінгу ПУМБ Оnline.

Довідка

ПАТ «Перший Український Міжнародний Банк»

ПУМБ входить до групи найбільших банків України і є універсальним банком, діяльність якого зосереджена на комерційних, роздрібних та інвестиційно-банківських операціях. Банк заснований в 1991 році. Головний акціонер Банку - ТОВ «СКМ Фінанс» (89.87 % акціонерного капіталу). На даний момент всеукраїнська регіональна мережа ПУМБ налічує 11 філій і 124 відділення.

У 2010 році ПУМБ увійшов до Рейтингу тисячі найбільших банків світу за версією журналу Тhe Ваnker, дебютувавши з 905-ої позиції. ПУМБ є одним з найбільш прибуткових банків в Україні за підсумками діяльності у 2010 році (5-е місце серед ТОП-30 банків), показавши одні з кращих показників повернень на капітал і активи на посткризовому ринку (ROE і ROA). Банк є одним з лідерів з інформаційної прозорості серед українських банків згідно з результатами дослідження міжнародного рейтингового агентства Standard & Poor's, Агентства фінансових ініціатив та Проекту USAID «Розвиток ринків капіталу» за 2010 рік. ПУМБ визнаний № 1 у рейтингу банків за інноваційністю в роботі з приватними клієнтами («Компаньйон» - серпень 2010 р.). У травні 2011 року рейтингове агентство Moody's підвищило прогноз глобального рейтингу ПУМБ в національній валюті до B2 та рейтингу боргових зобов’язань в іноземній валюті до «стабільного».

Новини банку

Підписатися на розсилку

Далі
Будь ласка, заповніть це поле

Отримати на e-mail

Введіть Вашу електронну адресу

Будь ласка, погодьтеся на обробку персональних даних Будь ласка, введіть e-mail

Новину відправлено

{title} - банк ПУМБ

Перевірте e-mail Дякуємо за Вашу цікавість!

+
arrow

Зворотний зв'язок