Мобільний додаток
перейти перейти
Новини

Ласкаво просимо до Прес-центру ПУМБ! У цьому розділі Ви можете ознайомитись з останніми новинами банку і аналітичними матеріалами про фінансовий ринок.

Представники ЗМІ можуть отримати коментарі керівництва та експертів банку щодо продуктів та послуг ПУМБ, про ситуацію на українському фінансовому ринку, зв'язавшись із співробітниками Прес-служби.

Deutsche Bank відзначив якість платежів ПУМБ
25 липня 2012
Отримати на e-mail {title} - банк ПУМБ

Щорічно Deutsche Bank підводить підсумки роботи з банками-контрагентами та оцінює якість здійснюваних ними платежів по відсотку автоматичної обробки операцій у банку-кореспонденті (Straight Through Processing). Максимально високий ступінь автоматизації процесу обробки платежів забезпечує низький відсоток помилок і знижує операційні витрати, які прямо пропорційно впливають на вартість платежів. Перший Український Міжнародний Банк отримав нагороду Deutsche Bank за виняткову якість платежів в доларах США в 2010 році - рівень STP склав 100%. Це означає, що всі без винятку платежі клієнтів ПУМБ обробляються в повністю автоматичному режимі, а цільовий час обробки платежів становить до 5 секунд.

«Банк постійно веде активну роботу з розвитку ефективної кореспондентської мережі по всьому світу, - говорить Геннадій Молодчінний, Перший Заступник Голови Правління ПУМБ. - Для цього ми аналізуємо якість роботи наших кореспондентів і можемо впевнено заявити, що платежі наших клієнтів виконуються кращими кліринговими банками світу в області безготівкових транскордонних переказів. ПУМБ розвивається в одному ритмі з ними, що дозволяє гарантувати нашим клієнтам високу швидкість обробки валютних платежів, а також конкурентоспроможні тарифи».

Новини банку

Підписатися на розсилку

Далі
Будь ласка, заповніть це поле

Отримати на e-mail

Введіть Вашу електронну адресу

Будь ласка, погодьтеся на обробку персональних даних Будь ласка, введіть e-mail

Новину відправлено

{title} - банк ПУМБ

Перевірте e-mail Дякуємо за Вашу цікавість!

+
arrow

Зворотний зв'язок