Мобільний додаток
перейти перейти
Новини

Ласкаво просимо до Прес-центру ПУМБ! У цьому розділі Ви можете ознайомитись з останніми новинами банку і аналітичними матеріалами про фінансовий ринок.

Представники ЗМІ можуть отримати коментарі керівництва та експертів банку щодо продуктів та послуг ПУМБ, про ситуацію на українському фінансовому ринку, зв'язавшись із співробітниками Прес-служби.

ПУМБ отримав нагороду за програму MasterCard Selective
25 липня 2012
Отримати на e-mail {title} - банк ПУМБ

Перший Український Міжнародний Банк (ПУМБ) відзначений Міжнародною платіжною системою MasterCard нагородою «За видатні досягнення в розвитку та просуванні продукту MC Selective в 2011 році».

Результативність просування і продажів Банком преміального карткового пакету MasterCard Gold Selective підтверджується бізнес-показниками. За перші 8 місяців цього року приріст кількості карт MasterCard Gold Selective випущених ПУМБ склав більше 8%. Обсяг безготівкових операцій з активним картками також продемонстрував значне зростання, збільшившись на третину (35%) у порівнянні з початком року. У серпні 2011 р. частка безготівкових операцій у загальному обсязі операцій за картками MasterCard Gold Selective склала 23%.

У рамках програми MasterCard Selective клієнти банку отримують широкий спектр привілеїв, які підкреслюють їх статус і смак. Програма орієнтована на клієнтів, які постійно подорожують, і гарантує їм страховий захист, екстрену заміну картки та видачу готівки за кордоном, а також забезпечує більше комфорту в повсякденному житті. Власники картки отримують можливість користуватися унікальними знижками, подарунками та іншими перевагами щоразу при розрахунку карткою за товари та послуги партнерів програми MasterCard Selective. З 4 квітня до 31 грудня 2011 р. ПУМБ підтримує Акцію MasterCard Gold Selective, за підсумками якої учасники отримують стильні подарунки. Головний приз акції - подорож на двох до Риму (Італія) - буде розіграний в кінці акції серед клієнтів, які користувалися картами MasterCard Gold Selective протягом усього терміну дії акції.

«ПУМБ активно підтримує акції партнерів, спрямовані на розвиток культури користування платіжних карт в Україні, - зазначає Тетяна Черненко, Начальник Департаменту стратегічного маркетингу ПУМБ. - Найбільш активними користувачами платіжних карт є клієнти з рівнем доходу середній і вище - молоді люди з різнобічними інтересами, активною життєвою позицією, сприйнятливі до новинок фінансового ринку, й при цьому також вимогливі до швидкості і якості банківського сервісу. Саме такими є власники карт MasterCard Gold Selective».

Більше дізнатися про преміальної програми MasterCard Selective, а також замовити картку MasterCard Gold Selective онлайн можна на сайті ПУМБ.

Новини банку

Підписатися на розсилку

Далі
Будь ласка, заповніть це поле

Отримати на e-mail

Введіть Вашу електронну адресу

Будь ласка, погодьтеся на обробку персональних даних Будь ласка, введіть e-mail

Новину відправлено

{title} - банк ПУМБ

Перевірте e-mail Дякуємо за Вашу цікавість!

+
arrow

Зворотний зв'язок