Мобільний додаток
перейти перейти
Новини

Ласкаво просимо до Прес-центру ПУМБ! У цьому розділі Ви можете ознайомитись з останніми новинами банку і аналітичними матеріалами про фінансовий ринок.

Представники ЗМІ можуть отримати коментарі керівництва та експертів банку щодо продуктів та послуг ПУМБ, про ситуацію на українському фінансовому ринку, зв'язавшись із співробітниками Прес-служби.

З ПУМБ ви заробляєте більше!
25 липня 2012
Отримати на e-mail {title} - банк ПУМБ

ПУМБ оголошує про новий депозит «Комфортний +» і про старт акції «З ПУМБ Завжди Більше!»

Депозити в гривні стають ще вигідніше в ПУМБ! З 10 жовтня і до кінця року у всіх філіях і відділеннях ПУМБ діє акція «З ПУМБ Завжди Більше!», за умовами якої всі клієнти, які розмістили у гривні строковий депозит «Накопичувальний», «Прибутковий» або «Комфортний +», отримують додатковий + 1% річних до базової ставки по депозиту в національній валюті.

Нещодавно лінійку депозитів ПУМБ доповнив ще один продукт - «Комфортний +». Цей продукт є унікальним на локальному банківському ринку, оскільки дозволяє поєднувати гнучкість використання коштів та високу процентну ставку. Депозит «Комфортний +» передбачає незнижуваний залишок, на який банк нараховує привабливу відсоткову ставку, а всю суму понад можна вільно поповнювати та знімати. При цьому ставка по депозиту зафіксована на весь термін дії договору і нараховується на весь залишок суми вкладу. Виплата відсотків можлива як в кінці терміну, так і щомісяця.

«Ми планомірно розширюємо продуктовий ряд ПУМБ, і тим самим зможемо задовольнити всі потреби клієнтів, які існують на сьогоднішній день. Ми вже досить давно пропонуємо клієнтам можливості зберігання та накопичення грошей (депозити «Накопичувальний», «Прибутковий»), а зараз вводимо ще один дуже цікавий продукт «Комфортний +», - депозит з незнижуваним залишком, але з підвищеною ставкою, який дозволяє клієнтам більш вільно розпоряджатися коштами. Цей депозит завершує повну лінійку депозитних продуктів ПУМБ, - говорить Дмитро Крепак, Заступник Голови Правління з роздрібного бізнесу ПУМБ. - Ми також вирішили продовжити добру традицію сезонних акцій, і запускаємо акцію «З ПУМБ Завжди Більше!», яка, я впевнений, сподобається нашим клієнтам».

Літня акція «Зростаймо разом!" була дуже популярною серед клієнтів ПУМБ, завдяки привабливій відсотковій ставці та лояльним умовам розірвання договору. Дана акція привернула до банку депозитні вклади на суму більше 100 млн. дол США.

Перше півріччя банк закінчив із одним з кращих показників прибутковості в галузі: прибуток склав 100,5 млн. грн. В результаті об'єднання з Донгорбанком в липні, ПУМБ увійшов до топ-10 банків за розміром активів (28 809 млн. грн. станом на 1 серпня 2011 року).

Дізнатися більше про депозитні програми можна на сайті ПУМБ.

Новини банку

Підписатися на розсилку

Далі
Будь ласка, заповніть це поле

Отримати на e-mail

Введіть Вашу електронну адресу

Будь ласка, погодьтеся на обробку персональних даних Будь ласка, введіть e-mail

Новину відправлено

{title} - банк ПУМБ

Перевірте e-mail Дякуємо за Вашу цікавість!

+
arrow

Зворотний зв'язок