Мобільний додаток
перейти перейти
Новини

Ласкаво просимо до Прес-центру ПУМБ! У цьому розділі Ви можете ознайомитись з останніми новинами банку і аналітичними матеріалами про фінансовий ринок.

Представники ЗМІ можуть отримати коментарі керівництва та експертів банку щодо продуктів та послуг ПУМБ, про ситуацію на українському фінансовому ринку, зв'язавшись із співробітниками Прес-служби.

ПУМБ в ТОП-10 найбільш дружніх банків України - журнал «Корреспондент»
25 липня 2012
Отримати на e-mail {title} - банк ПУМБ

Перший Український Міжнародний Банк (ПУМБ) увійшов до ТОП-10 найбільш дружніх українських банків (6-е місце) за версією журналу «Корреспондент».

Щорічний рейтинг «Найбільш дружні банки» будується на результатах опитування, проведеного компанією GfK Ukraine. При складанні рейтингу використані дані регулярного дослідження ринку банківських послуг для фізичних осіб компанії GfK Ukraine за 2010-2011 роки. Загальна вибірка складає 11 700 чоловік у віці від 18 років, які проживають в Україні. У ході опитування респондентів просили оцінити ввічливість і компетентність персоналу, комфортність приміщень банків, черги у відділеннях та інші параметри роботи банків.

Докладніше про результати рейтингу можна дізнатися в журналі «Корреспондент» № 41 від 21 жовтня 2011 року.

Новини банку

Підписатися на розсилку

Далі
Будь ласка, заповніть це поле

Отримати на e-mail

Введіть Вашу електронну адресу

Будь ласка, погодьтеся на обробку персональних даних Будь ласка, введіть e-mail

Новину відправлено

{title} - банк ПУМБ

Перевірте e-mail Дякуємо за Вашу цікавість!

+
arrow

Зворотний зв'язок