Мобільний додаток
перейти перейти
Новини

Ласкаво просимо до Прес-центру ПУМБ! У цьому розділі Ви можете ознайомитись з останніми новинами банку і аналітичними матеріалами про фінансовий ринок.

Представники ЗМІ можуть отримати коментарі керівництва та експертів банку щодо продуктів та послуг ПУМБ, про ситуацію на українському фінансовому ринку, зв'язавшись із співробітниками Прес-служби.

Акція ПУМБ «Літо на крилах» для користувачів Facebook
25 липня 2012
Отримати на e-mail {title} - банк ПУМБ

Перший Український Міжнародний Банк (ПУМБ) оголошує нову акцію "Літо на крилах" для користувачів соціальної мережі Facebook. Кожен, хто вподобає офіційну сторінку ПУМБ до 1 вересня, отримає ваучер із гарантованою знижкою 20 євро на авіаквиток від Bravoavia, одного з європейських лідерів пошуку та бронювання бюджетних перельотів. Крім того, всі учасники акції візьмуть участь у розіграші головного призу – 5000 грн!

Нагадаємо, що ПУМБ відкрив свої офіційні представництва в соціальних мережах наприкінці 2011 року. Вся активність ПУМБ в соціальних мережах проводиться під єдиним слоганом «Твій фінансовий гід онлайн!». У спільнотах ведеться дискусія про фінансові послуги та продукти, які пропонує банк, про новини зі світу фінансів, а також надаються поради щодо економії часу та примноження грошей.

Комплексна робота у соцмережах та форумах забезпечила банку перші місця та визнання у низці рейтингів. Так, за даними незалежних рейтингів ПУМБ зайняв провідні позиції серед українських банків за кількісними та якісними показниками присутності у соціальних мережах.

«ПУМБ будує успішний та стійкий бізнес, в основі якого клієнторієнтований підхід та високий рівень сервісу, − каже Тетяна Черненко, керівник департаменту стратегічного маркетингу ПУМБ. – З цією метою ПУМБ працює над лояльністю клієнтів, використовуючи найбільш прогресивні формати комунікацій, такі як online спільноти у соціальних медіа. Ми цінуємо наші спільноти у соціальних мережах, та розвиваємо їх як цінне джерело інформації про якість продуктів та послуг банку. Тому ми будемо й надалі інвестувати у розвиток нових медіа та регулярно пропонувати учасникам цікаві акційні пропозиції».

Новини банку

Підписатися на розсилку

Далі
Будь ласка, заповніть це поле

Отримати на e-mail

Введіть Вашу електронну адресу

Будь ласка, погодьтеся на обробку персональних даних Будь ласка, введіть e-mail

Новину відправлено

{title} - банк ПУМБ

Перевірте e-mail Дякуємо за Вашу цікавість!

+
arrow

Зворотний зв'язок