Мобільний додаток
перейти перейти
Аналітичні огляди

Ласкаво просимо до Прес-центру ПУМБ! У цьому розділі Ви можете ознайомитись з останніми новинами банку і аналітичними матеріалами про фінансовий ринок.

Представники ЗМІ можуть отримати коментарі керівництва та експертів банку щодо продуктів та послуг ПУМБ, про ситуацію на українському фінансовому ринку, зв'язавшись із співробітниками Прес-служби.

ПУМБ домовився із постачальником добрив Makosh про спеціальні умови кредитування для аграріїв
21 серпня, середа
Отримати на e-mail {title} - банк ПУМБ

ПУМБ домовився із постачальником добрив Makosh про спеціальні умови кредитування для аграріїв

Перший Український Міжнародний Банк (ПУМБ) домовився із українською компанією-постачальником мінеральних добрив Makosh про спеціальні умови кредитування для аграріїв.

Аграрії, які хочуть отримати високий та якісний врожай у новому сезоні, та водночас потребують фінансової підтримки, можуть вже зараз скористатися пропозицією ПУМБ та відкрити кредитну лінію на придбання будь-якої продукції від компанії Makosh.

Makosh, визначаючи свою місію як «Інвестиційне живлення рослин» насамперед має на увазі, що всі клієнти – це інвестори. Тому добрива купують, щоб отримати кращий урожай та відповідно – прибуток.

Понад 10 років на ринку компанія Makosh допомагає українським агровиробникам інвестувати кошти у запланований урожай та боротися із факторами ризику, які цьому перешкоджають, як-то погода чи інше. У компанії переконані, що якраз  вчасне та достатнє внесення добрив дає змогу закласти основу майбутнього врожаю.

Умови фінансування від ПУМБ враховують нагальні потреби аграріїв:

  • швидке та прозоре оформлення, спрощений перелік документів, відсутня комісія за видачу;
  • без застави до 25 млн грн;
  • без нотаріального оформлення застави у разі її наявності;
  • відсоткова ставка - від 0,01% річних, залежно від товару та строку кредитування;
  • зручний адаптований до сезонності агровиробництва графік оплати.

Компанія Makosh входить до ТОП-10 імпортерів мінеральних добрив та добрив для листового живлення в Україні у першому кварталі 2024 року за даними інформаційно-аналітичної агенції «Інфоіндустрія». Компанія тісно співпрацює із кращими виробниками світу вже понад 10 років, щоб отримати найкращі добрива, найкращі умови та найкращі ціни для своїх клієнтів.

Вся продукція має міжнародні сертифікати якості та висновки СЕС. У компанії діє залізнична, транспортна та морська логістика. На сьогодні Makosh має більше 10 складів у 7 областях України.                                                                     

Компанія працює з усіма сільськими господарствами, незалежно від площі полів. Перевагою компанії є індивідуальний підхід до вибору добрив для кожного господарства.

Дізнатися більше про умови кредитування у ПУМБ, а також подати заявку можна за цим посиланням або зателефонувавши на гарячу лінію банку: 0 800 501 275 (дзвінки не тарифікуються).

Перший Український Міжнародний Банк (ПУМБ) є найбільшим українським банком з приватним капіталом, який майже 33 роки стабільно працює на банківському ринку України. Банку довіряють 130 тисяч корпоративних клієнтів і 1,6 млн клієнтів – фізичних осіб. Нагадаємо, що ПУМБ у цьому році вкотре увійшов до переліку системно важливих для країни банків. У березні 2024 року ПУМБ посів перше місце у рейтингу найстійкіших банків України серед вітчизняних банків із приватним капіталом, згідно з даними інвестиційної компанії Dragon Capital.

Новини банку

Підписатися на розсилку

Далі
Будь ласка, заповніть це поле

Отримати на e-mail

Введіть Вашу електронну адресу

Будь ласка, погодьтеся на обробку персональних даних Будь ласка, введіть e-mail

Новину відправлено

{title} - банк ПУМБ

Перевірте e-mail Дякуємо за Вашу цікавість!

+
arrow

Зворотний зв'язок