Мобільний додаток
перейти перейти
Аналітичні огляди

Ласкаво просимо до Прес-центру ПУМБ! У цьому розділі Ви можете ознайомитись з останніми новинами банку і аналітичними матеріалами про фінансовий ринок.

Представники ЗМІ можуть отримати коментарі керівництва та експертів банку щодо продуктів та послуг ПУМБ, про ситуацію на українському фінансовому ринку, зв'язавшись із співробітниками Прес-служби.

Огляд фінансових ринків 29.07.2024
30 липня, вівторок
Отримати на e-mail {title} - банк ПУМБ

Інвестори сфокусовані на статистиці

Минулого тижня на фінансових ринках спостерігалася підвищена волатильність на фоні оприлюднення квартальної звітності американських компаній та публікації даних щодо інфляції, які посилили оптимізм про те, що ФРС невдовзі почне знижувати відсоткові ставки. Акції американських технологічних компаній почали різко дешевшати після публікації статистичних даних, що показали істотне уповільнення інфляції в США.

Банки прогнозують зростання попиту на кредити

Банки очікують підвищення попиту на всі види корпоративних та роздрібних кредитів, а також зростання обсягів кредитного портфеля. Про це свідчать результати щоквартального опитування

НБУ залишив облікову ставку без змін

25 липня Правління НБУ ухвалили рішення зберегти облікову ставку на рівні 13%. Це рішення спрямоване на забезпечення стійкості валютного ринку та наближення інфляції на прогнозному горизонті до цілі  5%. Базовий сценарій прогнозу передбачає відновлення циклу зниження ставки  лише на початку 2025 р.

Огляд фінансових ринків 29.07.2024

Новини банку

Підписатися на розсилку

Далі
Будь ласка, заповніть це поле

Отримати на e-mail

Введіть Вашу електронну адресу

Будь ласка, погодьтеся на обробку персональних даних Будь ласка, введіть e-mail

Новину відправлено

{title} - банк ПУМБ

Перевірте e-mail Дякуємо за Вашу цікавість!

+
arrow

Зворотний зв'язок