Мобільний додаток
перейти перейти
Аналітичні огляди

Ласкаво просимо до Прес-центру ПУМБ! У цьому розділі Ви можете ознайомитись з останніми новинами банку і аналітичними матеріалами про фінансовий ринок.

Представники ЗМІ можуть отримати коментарі керівництва та експертів банку щодо продуктів та послуг ПУМБ, про ситуацію на українському фінансовому ринку, зв'язавшись із співробітниками Прес-служби.

Не відводити очей: портрети ветеранів – у головних вітринах країни
26 липня, п'ятниця
Отримати на e-mail {title} - банк ПУМБ

Українське суспільство змінилося за часи війни. Усі ми звикли до образу військового. Ми постійно бачимо людей у формі на вулицях міст і на сторінках медіа. У багатьох рідні та знайомі боронять нашу незалежність.

Та що довше триває війна, то більше тих, хто повертається додому з війни. Багато хто – після важких поранень та потрясінь. Вони мають справу з неабиякими викликами, намагаючись заново знайти своє місце в цивільному житті.

Саме ці українці стали обличчям кампанії, ініційованої банком ПУМБ. На вітринах головного універмагу країни – ЦУМ Київ  (вулиця Хрещатик, 38) – з’явилися портрети ветеранів, які змогли повернутися до повноцінного життя після важких поранень і випробувань. Сильні та проникливі фотографії на центральній вулиці столиці, які просто неможливо не помітити.

Заради втілення проєкту ПУМБ поєднав зусилля однодумців і партнерів: ЦУМ Київ, Superhumans, Invictus Games Ukraine.

Автор фото – Костянтин Ліберов, чиї світлини з фронту облетіли весь світ та якого називають «очима війни». Кожне фото – дуже особиста історія про шлях героя до повноцінного життя. Шлях, який вдалося подолати завдяки підтримці тих, хто поряд.

Поруч з ветераном та засновником БО «Благодійний фонд «Побачимо перемогу» Владиславом Єщенко, який втратив зір на війні, – кохана дружина. Ветеран та учасник Іnvictus Games Сергій Храпко – разом із донькою. Ветеран, морський піхотинець та керівник київської філії Veteran Hub Гліб Стрижко – з вірним другом, псом Тором. Військова снайперка та ветеранка Анастасія Савка – з коханим, військовим Олексієм Левченком. Захисник та ветеран Георгій Раскалєй – в танці разом з мамою.

Цей фотопроєкт – перший прояв великої, ініційованої ПУМБ платформи інтеграції ветеранів «Жити назустріч», і маніфест її головної ідеї: ветерани не повинні долати виклики повернення до цивільного життя наодинці. А підтримати їх можуть та мають не лише їхні близькі, а й усі ми.

«Фотографії Костянтина Ліберова – дійсно маніфест, повз який неможливо пройти. Для нас це унікальна можливість привернути увагу суспільства до якісної інтеграції ветеранів у повноцінне життя. Окрема подяка ЦУМ Київ, який заради важливої мети перетворив свої вітрини з фешн-мекки на майданчик для фотопроєкту і старту платформи «Жити назустріч», – коментує запуск проєкту маркетинг-директорка ПУМБ Ксенія Сікорська.

Бачити й помічати ветеранів із травмами та порушеннями – це вже той перший крок, який кожен може зробити завдяки проєкту ПУМБ і ЦУМ Київ. Побачити вітрини можна буде з 25 липня по 15 серпня.

Але найголовніше – продовжити йти назустріч ветеранам й надалі. Тож банк закликає українців не бути осторонь: дізнаватися більше на сайті платформи «Жити назустріч» та приєднуватися до телеграм-каналу ініціативи t.me/zhytynazustrich. Давайте жити назустріч новому кращому майбутньому разом!

Новини банку

Підписатися на розсилку

Далі
Будь ласка, заповніть це поле

Отримати на e-mail

Введіть Вашу електронну адресу

Будь ласка, погодьтеся на обробку персональних даних Будь ласка, введіть e-mail

Новину відправлено

{title} - банк ПУМБ

Перевірте e-mail Дякуємо за Вашу цікавість!

+
arrow

Зворотний зв'язок