Мобільний додаток
перейти перейти
Аналітичні огляди

Ласкаво просимо до Прес-центру ПУМБ! У цьому розділі Ви можете ознайомитись з останніми новинами банку і аналітичними матеріалами про фінансовий ринок.

Представники ЗМІ можуть отримати коментарі керівництва та експертів банку щодо продуктів та послуг ПУМБ, про ситуацію на українському фінансовому ринку, зв'язавшись із співробітниками Прес-служби.

Огляд фінансових ринків 08.07.2024
09 липня, вівторок
Отримати на e-mail {title} - банк ПУМБ

Послаблення на ринку праці США

Дані Міністерства праці США показали, що в червні зростання робочих місць в країні сповільнилося, а рівень безробіття зріс до максимуму за останні 2,5 роки. В той час, як зростання заробітних плат також сповільнилося. Інвестори очікують, що ці дані можуть викликати більш активні дебати щодо зниження ставок на засіданні ФРС цього місяця.

Український бізнес погіршує свої оцінки

Другий місяць поспіль український бізнес надав негативні оцінки своєї ділової активності. Збереження невизначеності щодо тривалості війни, зростання витрат через дефіцит електроенергії внаслідок російських атак, підняття тарифів на неї, слабкий інвестиційний клімат, а також дефіцит кваліфікованих кадрів на ринку праці – вплинули на майбутні очікування підприємств з усіх галузей економіки країни.

Україна отримала п'ятий транш від МВФ 

3 липня 2024 року до Держбюджету України надійшов п'ятий транш обсягом близько 2,2 млрд доларів США (1,7 млрд СПЗ) від Міжнародного Валютного Фонду в рамках чотирирічної програми Механізму розширеного фінансування Extended Fund Facility - EFF обсягом $17,5 млрд була головною складовою плану Міністерства фінансів зі стабілізації економіки України.

Огляд фінансових ринків 08.07.2024

Новини банку

Підписатися на розсилку

Далі
Будь ласка, заповніть це поле

Отримати на e-mail

Введіть Вашу електронну адресу

Будь ласка, погодьтеся на обробку персональних даних Будь ласка, введіть e-mail

Новину відправлено

{title} - банк ПУМБ

Перевірте e-mail Дякуємо за Вашу цікавість!

+
arrow

Зворотний зв'язок