Мобільний додаток
перейти перейти
Аналітичні огляди

Ласкаво просимо до Прес-центру ПУМБ! У цьому розділі Ви можете ознайомитись з останніми новинами банку і аналітичними матеріалами про фінансовий ринок.

Представники ЗМІ можуть отримати коментарі керівництва та експертів банку щодо продуктів та послуг ПУМБ, про ситуацію на українському фінансовому ринку, зв'язавшись із співробітниками Прес-служби.

Огляд фінансових ринків 03.06.2024
04 червня, вівторок
Отримати на e-mail {title} - банк ПУМБ

Інвестори фокусуються на статистиці. Травень видався успішним для фондових ринків, хоча останній тиждень був напруженим. Інвестори очікують на важливі економічні дані та результати засідання ЄЦБ, що має відбутися поточного тижня, і все ще мають надію, що ФРС зможе знизити відсоткові ставки пізніше в цьому році.

Експорт товарів зростає. Експорт товарів у квітні 2024 року зріс на 13,8%. Обсяги експорту товарів становили 3,3 млрд дол. США. Експорт збільшився насамперед за рахунок продовольчих товарів (24,4%), а саме зернових культур (на 29,1%), продукції харчової промисловості (1,6 раза) та насіння олійних (на 39,3%). Крім того, експорт збільшився за такими товарними групами: мінеральними продуктами – на 22,5%; продукцією хімічної промисловості – на 12,4%; промисловими товарами – на 7,1%. Водночас скоротився експорт: продукції металургії – на 12,4%; продукції машинобудування – на 20,5%; деревини та виробів з неї – на 8,1%.

Досягнуто угоди з МВФ на рівні персоналу.

Огляд фінансових ринків 03.06.2024

Новини банку

Підписатися на розсилку

Далі
Будь ласка, заповніть це поле

Отримати на e-mail

Введіть Вашу електронну адресу

Будь ласка, погодьтеся на обробку персональних даних Будь ласка, введіть e-mail

Новину відправлено

{title} - банк ПУМБ

Перевірте e-mail Дякуємо за Вашу цікавість!

+
arrow

Зворотний зв'язок