Мобільний додаток
перейти перейти
Аналітичні огляди

Ласкаво просимо до Прес-центру ПУМБ! У цьому розділі Ви можете ознайомитись з останніми новинами банку і аналітичними матеріалами про фінансовий ринок.

Представники ЗМІ можуть отримати коментарі керівництва та експертів банку щодо продуктів та послуг ПУМБ, про ситуацію на українському фінансовому ринку, зв'язавшись із співробітниками Прес-служби.

Огляд фінансових ринків 27.05.2024
28 травня, вівторок
Отримати на e-mail {title} - банк ПУМБ

Протокол ФРС засмутив ринки. Минулого тижня американський фондовий ринок пережив перше за останні тижні широкомасштабне падіння. Це відбулося на тлі публікації  сильних статистичних даних, що погіршили настрій інвесторів - індексиділової активності (PMI), що розраховуються S&P Global, показали прискорення темпів зростання ділової активності в США в травні. Цебуло сприйнято інвесторами як сигнал того, що ФРС навряд чи перейде до пом’якшення грошово-кредитної політики найближчим часом.

Банки нарощують бізнес-кредитування. За I квартал 2024 року чистий гривневий кредитний портфель бізнесу зріс на 2,9%. Зростали й обсяги гривневих кредитів малим та середнім підприємствам (МСП) - на 1,6%.

Розпочато переговори щодо прегляду Програми EFF. На 2024 рік програмою EFF передбачено 5,4 млрд дол. США бюджетної допомоги Україні, з яких вже надійшло близько 880,0 млн доларів США в результаті успішного третього перегляду програми у березні 2024 року.

Огляд фінансових ринків 27.05.2024

Новини банку

Підписатися на розсилку

Далі
Будь ласка, заповніть це поле

Отримати на e-mail

Введіть Вашу електронну адресу

Будь ласка, погодьтеся на обробку персональних даних Будь ласка, введіть e-mail

Новину відправлено

{title} - банк ПУМБ

Перевірте e-mail Дякуємо за Вашу цікавість!

+
arrow

Зворотний зв'язок