Мобільний додаток
перейти перейти
Аналітичні огляди

Ласкаво просимо до Прес-центру ПУМБ! У цьому розділі Ви можете ознайомитись з останніми новинами банку і аналітичними матеріалами про фінансовий ринок.

Представники ЗМІ можуть отримати коментарі керівництва та експертів банку щодо продуктів та послуг ПУМБ, про ситуацію на українському фінансовому ринку, зв'язавшись із співробітниками Прес-служби.

Огляд фінансових ринків 22.01.2024
23 січня, вівторок
Отримати на e-mail {title} - банк ПУМБ

Інфляція не відступає. Минулий тиждень на світових фінансових ринках завершився на позитивній хвилі, продовжуючи глобальне зростання. Індекс S&P 500 в п’ятницю досяг нового історичного рекорду, чому сприяло зростання акцій виробників мікросхем та інших великих технологічних компаній на тлі оптимізму щодо розвитку штучного інтелекту. Водночас тривають хвилювання, що провідні центробанки світу погодяться на дострокове зниження процентних ставок, оскільки інфляція залишається стабільною.

Оцінки бізнесу в Україні - позитивні. Підприємства третій квартал поспіль зберігають позитивні оцінки щодо зміни рівня інвестиційних видатків на машини, обладнання та інвентар, хоча й були дещо стриманішими. Водночас посилилися песимістичні оцінки щодо інвестиційних видатків на будівельні роботи.

Українська гривня зміцнюється.

Огляд фінансових ринків 22.01.2024

Новини банку

Підписатися на розсилку

Далі
Будь ласка, заповніть це поле

Отримати на e-mail

Введіть Вашу електронну адресу

Будь ласка, погодьтеся на обробку персональних даних Будь ласка, введіть e-mail

Новину відправлено

{title} - банк ПУМБ

Перевірте e-mail Дякуємо за Вашу цікавість!

+
arrow

Зворотний зв'язок