Мобільний додаток
перейти перейти
Аналітичні огляди

Ласкаво просимо до Прес-центру ПУМБ! У цьому розділі Ви можете ознайомитись з останніми новинами банку і аналітичними матеріалами про фінансовий ринок.

Представники ЗМІ можуть отримати коментарі керівництва та експертів банку щодо продуктів та послуг ПУМБ, про ситуацію на українському фінансовому ринку, зв'язавшись із співробітниками Прес-служби.

Огляд фінансових ринків 08.01.2024
09 січня, вівторок
Отримати на e-mail {title} - банк ПУМБ

Фокус інвесторів на статистичних даних. В перші сесії 2024 року інвестори на світових фондових ринках були обережні, оскільки вони очікували на подальшу ясність щодо того, коли почнеться зниження відсоткових ставок і як швидко воно відбудеться. Провідні американські фондові індекси зафіксували своє перше щотижневе зниження за десять тижнів.

Український бізнес погіршив оцінки перспектив. У грудні бізнес погіршив оцінки поточних результатів та перспектив своєї діяльності. Невизначеність із тривалістю бойових дій, ризики неритмічності надходжень і недостатності обсягів міжнародної допомоги, зростання витрат на логістику через блокування кордону, високі ціни на пальне, звуження інвестиційного попиту, брак кваліфікованих кадрів та послаблення попиту негативно вплинули на оцінки підприємств усіх секторів, що беруть участь у щомісячних опитуваннях.

Державний бюджет виконано з дефіцитом. 

Огляд фінансових ринків 08.01.2024

Новини банку

Підписатися на розсилку

Далі
Будь ласка, заповніть це поле

Отримати на e-mail

Введіть Вашу електронну адресу

Будь ласка, погодьтеся на обробку персональних даних Будь ласка, введіть e-mail

Новину відправлено

{title} - банк ПУМБ

Перевірте e-mail Дякуємо за Вашу цікавість!

+
arrow

Зворотний зв'язок