Мобільний додаток
перейти перейти
Аналітичні огляди

Ласкаво просимо до Прес-центру ПУМБ! У цьому розділі Ви можете ознайомитись з останніми новинами банку і аналітичними матеріалами про фінансовий ринок.

Представники ЗМІ можуть отримати коментарі керівництва та експертів банку щодо продуктів та послуг ПУМБ, про ситуацію на українському фінансовому ринку, зв'язавшись із співробітниками Прес-служби.

Огляд фінансових ринків 4.09.2023
05 вересня 2023
Отримати на e-mail {title} - банк ПУМБ

Ринок праці США надихає інвесторів. Провідні фондові індекси впевнено зросли за підсумками тижня,а підйом S&P 500 став максимальним із середини червня — і все на
тлі ключового звіту з ринку праці в США, який виявився кращим за очікування аналітиків.

Готівка поза банками зростає. Також, в Україні — нова стратегія розвитку фінансового сектору. Національний банк України, Міністерство фінансів України, Національна комісія з цінних паперів та фондового ринку та Фонд гарантування вкладів фізичних осіб затвердили нову Стратегію розвитку фінансового сектору України (Стратегія). Стратегія встановлює актуальні пріоритети та цілі розвитку фінансового сектору, сфокусовані на спротиві російській агресіїта відновленні країни. Його розроблення передбачене Меморандумом про економічну та фінансову політику між Україною та Міжнародним валютним фондом.

Огляд фінансових ринків 4.09.2023

Новини банку

Підписатися на розсилку

Далі
Будь ласка, заповніть це поле

Отримати на e-mail

Введіть Вашу електронну адресу

Будь ласка, погодьтеся на обробку персональних даних Будь ласка, введіть e-mail

Новину відправлено

{title} - банк ПУМБ

Перевірте e-mail Дякуємо за Вашу цікавість!

+
arrow

Зворотний зв'язок