Мобільний додаток
перейти перейти
Аналітичні огляди

Ласкаво просимо до Прес-центру ПУМБ! У цьому розділі Ви можете ознайомитись з останніми новинами банку і аналітичними матеріалами про фінансовий ринок.

Представники ЗМІ можуть отримати коментарі керівництва та експертів банку щодо продуктів та послуг ПУМБ, про ситуацію на українському фінансовому ринку, зв'язавшись із співробітниками Прес-служби.

Огляд фінансових ринків 26.06.2023
27 червня 2023
Отримати на e-mail {title} - банк ПУМБ

Рішення центробанків не підтримали інвесторів. Минулого тижня провідні фінансові індекси демонстрували низхідну динаміку. Ключовим негативним чинником для ринку були заяви голови ФРС Джерома Пауелла. Крім того, тиск на інвесторів чинить хвиля підвищень відсоткових ставок центральними банками різних країн, яка посилює  побоювання, що надто агресивна грошово-кредитнаполітика може спровокувати рецесію в глобальній економіці.

Спостерігається пожвавлення економічної активності. У травні, частково через сезонність, тривало пожвавлення економічної активності в секторах послуг, роздрібній торгівлі та у промислових видах діяльності. Втім, ділова активність лишається обмеженою внаслідок значних втрат через війну.

Міжнародна підтримка України міцнішає. У червні 2023 року Україна завершила процес вступу та стала 43-ю країною-членом Банку розвитку Ради Європи (БРРЄ).  СпівпрацяБРРЄ з Україною є однією з цілей Стратегічного плану діяльності БРРЄ на 2023-2027 роки. Ключові напрями співробітництва фокусуватимуться на забезпеченні першочергових потреб України у сфері охорони здоров’я та проведенні державної житлової політики, у тому числі забезпеченні житлом громадян України.

Огляд фінансових ринків 26.06.2023

Новини банку

Підписатися на розсилку

Далі
Будь ласка, заповніть це поле

Отримати на e-mail

Введіть Вашу електронну адресу

Будь ласка, погодьтеся на обробку персональних даних Будь ласка, введіть e-mail

Новину відправлено

{title} - банк ПУМБ

Перевірте e-mail Дякуємо за Вашу цікавість!

+
arrow

Зворотний зв'язок