Мобільний додаток
перейти перейти
Аналітичні огляди

Ласкаво просимо до Прес-центру ПУМБ! У цьому розділі Ви можете ознайомитись з останніми новинами банку і аналітичними матеріалами про фінансовий ринок.

Представники ЗМІ можуть отримати коментарі керівництва та експертів банку щодо продуктів та послуг ПУМБ, про ситуацію на українському фінансовому ринку, зв'язавшись із співробітниками Прес-служби.

Огляд фінансових ринків 12.06.2023
13 червня 2023
Отримати на e-mail {title} - банк ПУМБ

На світових фінансових ринках спостерігався піднесений настрій, провідні індекси акцій знаходилися біля річних максимумів напередодні тижня, насиченого рішеннями по відсотковим ставкам провідних центробанків. Проте фокус уваги інвесторів спрямований на дані щодо інфляції в США та рішення ФРС щодо грошово-кредитної політики.

Споживча інфляція в Україні скорочується: інфляція на споживчому ринку у травні 2023 року порівняно із квітнем 2023 року становила 0,5%, з початку року – 3,8%, порівняно із травнем 2022 року – 15,3%. Базова інфляція у травні 2023 року порівняно із квітнем 2023 року становила 0,3%, з початку року – 3,3%.

В Україні вперше зареєстрували випуск кредитних нот. 07 червня НКЦПФР зареєструвала випуск кредитних нот серії А ТОВ «МАРКЕТ КОНСАЛТ ПЛЮС» (вид діяльності - надання інших фінансових послуг (крім страхування та пенсійного забезпечення). Реєстрація випуску кредитних нот відбулась в рамках проведення пілотного проєкту.

Огляд фінансових ринків 12.06.2023

 

Новини банку

Підписатися на розсилку

Далі
Будь ласка, заповніть це поле

Отримати на e-mail

Введіть Вашу електронну адресу

Будь ласка, погодьтеся на обробку персональних даних Будь ласка, введіть e-mail

Новину відправлено

{title} - банк ПУМБ

Перевірте e-mail Дякуємо за Вашу цікавість!

+
arrow

Зворотний зв'язок