Мобільний додаток
перейти перейти
Аналітичні огляди

Ласкаво просимо до Прес-центру ПУМБ! У цьому розділі Ви можете ознайомитись з останніми новинами банку і аналітичними матеріалами про фінансовий ринок.

Представники ЗМІ можуть отримати коментарі керівництва та експертів банку щодо продуктів та послуг ПУМБ, про ситуацію на українському фінансовому ринку, зв'язавшись із співробітниками Прес-служби.

Огляд фінансових ринків 08.05.2023
09 травня 2023
Отримати на e-mail {title} - банк ПУМБ

Минулого тижня провідні фондові індекси США змінювалися різноспрямовано, зокрема через відновлення побоювань щодо стану банківської системи США. Крім того, інвестори оцінювали підсумки засідання ФРС та ЄЦБ, свіжі макроекономічні дані та квартальну звітність компаній.

Скорочення ВВП в Україні сповільнюється. За даними НБУ падіння реального ВВП України в I кварталі року уповільнилось до 13,5% із 31,4% в IV кварталі 2022 року. «Зменшення дефіциту е/е та успішна адаптація підприємств, у тому числі завдяки закупленим засобам автономного енергоживлення, зумовили пожвавлення економічної активності. Так, за опитуванням НБУ, пом’якшився негативний вплив дефіциту е/е на випуск продукції та надання послуг підприємствами майже всіх видів діяльності», - пояснили в Нацбанку.

Строковість фондування банків зростає. Про це свідчать результати щоквартального опитування банків про умови фондування.

Огляд фінансових ринків 08.05.2023

 

Новини банку

Підписатися на розсилку

Далі
Будь ласка, заповніть це поле

Отримати на e-mail

Введіть Вашу електронну адресу

Будь ласка, погодьтеся на обробку персональних даних Будь ласка, введіть e-mail

Новину відправлено

{title} - банк ПУМБ

Перевірте e-mail Дякуємо за Вашу цікавість!

+
arrow

Зворотний зв'язок