Мобільний додаток
перейти перейти
Аналітичні огляди

Ласкаво просимо до Прес-центру ПУМБ! У цьому розділі Ви можете ознайомитись з останніми новинами банку і аналітичними матеріалами про фінансовий ринок.

Представники ЗМІ можуть отримати коментарі керівництва та експертів банку щодо продуктів та послуг ПУМБ, про ситуацію на українському фінансовому ринку, зв'язавшись із співробітниками Прес-служби.

Огляд фінансових ринків 27.03.2023
28 березня 2023
Отримати на e-mail {title} - банк ПУМБ

Світові фондові ринки завершили тиждень незначним зростанням, навіть попри побоюваннях щодо ситуації в банківській сфері США та Європи та очікування подальшого посилення грошово-кредитної політики провідними центробанками. Крім того, в Європі в п’ятницю відбулася чергова порція розпродажів паперів на тлі побоювань щодо Deutsche Bank. Німецький гігант вирішив достроково погасити довгострокові облігації, що було інтерпретовано ринком як певні проблеми з ліквідністю. На моменті акції банку впали на 15,0%. Канцлеру Німеччини й президенту ЄЦБ довелося заспокоювати ринки.

Тим часом, економічна ситуація в Україні поволі стабілізується. Також, з огляду на необхідність мінімізації ризиків для макрофінансової стабільності України в умовах війни НБУ вимушений актуалізувати ухвалене у травні 2022 року рішення щодо надання можливості нерезидентам репатріювати за кордон з 01 квітня 2023 року кошти, інвестовані в облігації внутрішньої державної позики (ОВДП).

Огляд фінансових ринків 27.03.2023

Новини банку

Підписатися на розсилку

Далі
Будь ласка, заповніть це поле

Отримати на e-mail

Введіть Вашу електронну адресу

Будь ласка, погодьтеся на обробку персональних даних Будь ласка, введіть e-mail

Новину відправлено

{title} - банк ПУМБ

Перевірте e-mail Дякуємо за Вашу цікавість!

+
arrow

Зворотний зв'язок