Мобільний додаток
перейти перейти
Аналітичні огляди

Ласкаво просимо до Прес-центру ПУМБ! У цьому розділі Ви можете ознайомитись з останніми новинами банку і аналітичними матеріалами про фінансовий ринок.

Представники ЗМІ можуть отримати коментарі керівництва та експертів банку щодо продуктів та послуг ПУМБ, про ситуацію на українському фінансовому ринку, зв'язавшись із співробітниками Прес-служби.

Клієнти ПУМБ зможуть безконтактно оплачувати покупки годинником SwatchPAY!
10 вересня 2021
Отримати на e-mail {title} - банк ПУМБ

Відтепер клієнти Першого Українського Міжнародного Банку (ПУМБ) - власники карт Mastercard зможуть безконтактно оплачувати свої покупки годинниками SwatchPAY! всюди, де є безконтактний термінал: в супермаркетах, кафе, магазинах, громадському транспорті і т.д.

У годиннику SwatchPAY! використовується чип NFC, схований під циферблатом. Для оплати користувачу достатньо лише піднести годинник до безконтактного терміналу. Годинник SwatchPAY! водонепроникний на глибині до 30 метрів, а також, на відміну від смартфона, він не потребує додаткової підзарядки, що робить його ще більш універсальним і надійним інструментом для оплат.

«Завдяки партнерству з Mastercard та спільному запуску SwatchPAY! карткові продукти ПУМБ – кредитка «всеМОЖУ» та дебетова карта «всеКАРТА» – стали ще більш привабливими і зручними для клієнтів банку. Безконтактні платежі - майбутнє фінансового сектору і ми впевнені, що наші клієнти клієнти оцінять простоту використання і безпечність безконтактних оплат», – коментує Дмитро Дудник, директор департаменту  з продуктів роздрібного бізнесу ПУМБ

Як платити за допомогою SwatchPAY!

Встановіть мобільний застосунок SwatchPAY! на ваш смартфон (доступно для iOS та Android);
Додайте до застосунку дані своєї платіжної картки: відскануйте її за допомогою смартфону або введіть вручну;
Активуйте годинник за допомогою SwatchPAY! Box в офіційному магазині Swatch або ж самостійно за допомогою смартфону з NFC на базі Android;
Оплачуйте покупки годинником SwatchРAY! безконтактно та легко керуйте платіжними діями в застосунку.

Із переліком моделей годинників, які підтримують сервіс безконтактних оплат SwatchPAY!, можна ознайомитися на офіційному сайті Swatch. Придбати годинник можна в офіційних магазинах – на сайті swatch.ua та в магазинах мережі ZIFFERBLATT.

Сервіс SwatchPAY! працює на базі глобальної цифрової платформи токенізації Mastercard, завдяки якій номер картки замінюється унікальною 16-значною комбінацією цифр чи, інакше кажучи, токеном. Токен замінює фактичні дані банківської картки під час оплати, забезпечуючи максимальний рівень захисту платіжної транзакції.

 

 

 

***

Про Mastercard:

Mastercard – глобальна технологічна компанія в галузі платежів. Наша місія – забезпечуючи безпечні, прості, технологічні та доступні транзакції, розвивати та зміцнювати цифрову економіку, яка надає переваги усім та всюди. Використовуючи захищені дані та мережі, створюючи партнерства та спираючись на те, що надихає, ми надаємо інновації та рішення, які допомагають людям, фінансовим інститутам, урядам та бізнесу реалізовувати їхній найбільший потенціал. Наша культура та все, що ми робимо всередині та поза межами компанії, визначається у відповідності з коефіцієнтом добропорядності (decency quotient, DQ). Ми ведемо бізнес більш ніж у 210 країнах та територіях і створюємо стійкий світ, який відкриває безцінні можливості для всіх. www.mastercard.com    

Про ПУМБ

Перший Український Міжнародний Банк (ПУМБ) - ровесник незалежної України. ПУМБ входить до переліку НБУ системно важливих банків країни. ПУМБ – один із 5 банків, уповноважених на зберігання запасів готівки Національного Банку України. За даними НБУ, ПУМБ входить до ТОП-5 банків за розміром депозитного портфелю фізичних осіб.

Міжнародне рейтингове агентство Fitch присвоїло ПУМБ максимально високий рейтинг, рівний рейтингу держави. Банку довіряє 1,6 млн клієнтів - фізичних осіб і 75 тис. корпоративних клієнтів. 40 з ТОП-100 найбільших компаній України - клієнти банку.

Про Swatch

Swatch – це культовий годинник, який врятував швейцарську годинникову індустрію завдяки його засновнику – мрійнику Ніколасу Хайєк. Барвисті, веселі, гучні, яскраві і завжди по-різному переосмислені. Годинники вироблені в Швейцарії, але завдяки промисловому виробництву і всього 51 деталі, є доступними за демократичною ціною. Від березня 1983 року, коли народився «другий годинник», Swatch за дуже короткий час став одним із найвідоміших брендів у світі – і водночас залишався вірним собі. В середньому новий дизайн Swatch створюється раз на півтора дні, чекаючи свого виходу як частини щомісячного випуску або в якості Спеціальної Колекції.

Swatch, відомий революційними концепціями, креативними моделями і потягом до провокацій, любить дивувати свою аудиторію. Годинники Swatch – популярне полотно для художників, що працюють в різноманітних стилях, і, цілком можливо, найбільша в світі художня галерея на зап'ясті. Swatch Art Peace Hotel в Шанхаї пропонує (художню) свободу художникам-резидентам з усього світу. Але будьте обережні – Swatch викликає залежність: клуб любителів Swatch налічує кілька сотень тисяч членів.

Новини банку

Підписатися на розсилку

Далі
Будь ласка, заповніть це поле

Отримати на e-mail

Введіть Вашу електронну адресу

Будь ласка, погодьтеся на обробку персональних даних Будь ласка, введіть e-mail

Новину відправлено

{title} - банк ПУМБ

Перевірте e-mail Дякуємо за Вашу цікавість!

+
arrow

Зворотний зв'язок