Мобільний додаток
перейти перейти
Аналітичні огляди

Ласкаво просимо до Прес-центру ПУМБ! У цьому розділі Ви можете ознайомитись з останніми новинами банку і аналітичними матеріалами про фінансовий ринок.

Представники ЗМІ можуть отримати коментарі керівництва та експертів банку щодо продуктів та послуг ПУМБ, про ситуацію на українському фінансовому ринку, зв'язавшись із співробітниками Прес-служби.

Огляд фінансових ринків 12.07.2021
13 липня 2021
Отримати на e-mail {title} - банк ПУМБ

На початку минулого тижня фінансові ринки демонстрували негативну динаміку на тлі зростаючих побоювань, що поширення нового більш заразного штаму коронавірусу може зупинити відновлення світової економіки, більш слабких, ніж очікувалося, даних по індексу ділової активності в сфері послуг США, а також нової «атаки» регулюючих органів Китаю на китайські компанії, акції яких торгуються на американських біржах. 08 липня ЄЦБ опублікував результат перегляду стратегії грошово-кредитної політики, результатом якої став новий орієнтир по інфляції. Мета перегляду стратегії, проведеного вперше за останні 20 років - переконатися в тому, що стратегія грошово-кредитної політики відповідає сьогоднішнім і майбутнім цілям. Нова стратегія приймає ціль по інфляції 2,0% в середньостроковій перспективі і допускає можливість перевищення цього рівня в разі потреби. В ході перегляду стратегії був затверджений амбіційний план дій щодо зміни клімату. Рада керуючих ЄЦБ також підтвердила, що головним інструментом грошово-кредитної політики залишаються процентні ставки. 

Ціни виробників в Україні стрімко зростають. Пауза в активності інвесторів в ОВДП.

Огляд фінансових ринків 12.07.2021

Новини банку

Підписатися на розсилку

Далі
Будь ласка, заповніть це поле

Отримати на e-mail

Введіть Вашу електронну адресу

Будь ласка, погодьтеся на обробку персональних даних Будь ласка, введіть e-mail

Новину відправлено

{title} - банк ПУМБ

Перевірте e-mail Дякуємо за Вашу цікавість!

+
arrow

Зворотний зв'язок