Мобільний додаток
перейти перейти
Аналітичні огляди

Ласкаво просимо до Прес-центру ПУМБ! У цьому розділі Ви можете ознайомитись з останніми новинами банку і аналітичними матеріалами про фінансовий ринок.

Представники ЗМІ можуть отримати коментарі керівництва та експертів банку щодо продуктів та послуг ПУМБ, про ситуацію на українському фінансовому ринку, зв'язавшись із співробітниками Прес-служби.

Огляд фінансових ринків 15.12.2014
18 грудня 2014
Отримати на e-mail {title} - банк ПУМБ

Минулий тиждень ознаменувався небувалим падінням цін на багатьох ринках. Тижневе падіння індексу S&P 500 на 3,5% було найбільшим за останні два з половиною роки. На інших, менш стійких ринках, тижневі втрати виявилися ще більш драматичними. Зокрема, британський індекс FTSE 100 за тиждень втратив 6,6%, аросійський RTS - 12,1%.

На настрої учасників фондових ринків вплинуло стрімке падіння цін на нафту: за тиждень товар подешевшав на 10%. Ціни на нафту знижуються вже досить довгий період часу, проте мало хто міг припустити, що зниження цін на чорне золото буде настільки значним. Організація країн-експортерів нафти (ОПЕК) знизила прогноз попиту на нафту, що поставляється картелем, на 2015 рік на 300 тисяч барелів на добу в порівнянні з очікуваним раніше показником, до 28,9 млн барелів на добу.

Огляд фінансових ринків 15.12.2014

Новини банку

Підписатися на розсилку

Далі
Будь ласка, заповніть це поле

Отримати на e-mail

Введіть Вашу електронну адресу

Будь ласка, погодьтеся на обробку персональних даних Будь ласка, введіть e-mail

Новину відправлено

{title} - банк ПУМБ

Перевірте e-mail Дякуємо за Вашу цікавість!

+
arrow

Зворотний зв'язок