Мобільний додаток
перейти перейти
Аналітичні огляди

Ласкаво просимо до Прес-центру ПУМБ! У цьому розділі Ви можете ознайомитись з останніми новинами банку і аналітичними матеріалами про фінансовий ринок.

Представники ЗМІ можуть отримати коментарі керівництва та експертів банку щодо продуктів та послуг ПУМБ, про ситуацію на українському фінансовому ринку, зв'язавшись із співробітниками Прес-служби.

Огляд фінансових ринків 11.03.2014
24 березня 2014
Отримати на e-mail {title} - банк ПУМБ

Минулого тижня європейські фондові майданчики знаходилися під впливом новин, що стосуються рішення Російської Федерації про можливість введення військ на територію України, а також зростаючої загрози анексії Росією частини території України.

Значних втрат зазнав фінансовий ринок Росії, оскільки західні країни заговорили про високу ймовірність введення політичних і економічних санкцій по відношенню до Російської Федерації у разі ескалації україно-російського конфлікту. Фондовий ринок США протягом тижня показав зростання. Непогані статистичні дані по економіці США, опубліковані минулого тижня, дозволили американським трейдерам підтримати бичачі настрої, незважаючи на неспокійний загальносвітовий фон. Хороші економічні показники стосувалися виробництва і ринку праці. Індекс виробничої активності в США (ISM Manufacturing) виріс у лютому 2014 до 53,2 пункту порівняно з 51,3 пункту в січні, що було мінімумом з червня.

Кількість американців, що вперше звернулися за допомогою з безробіття, в останній тиждень лютого зменшилась до 323 тисяч, що стало мінімальним показником за останні три місяці. На поточному тижні геополітична ситуація буде в центрі уваги світового інвестиційного співтовариства.

Огляд фінансових ринків 11.03.2014

Новини банку

Підписатися на розсилку

Далі
Будь ласка, заповніть це поле

Отримати на e-mail

Введіть Вашу електронну адресу

Будь ласка, погодьтеся на обробку персональних даних Будь ласка, введіть e-mail

Новину відправлено

{title} - банк ПУМБ

Перевірте e-mail Дякуємо за Вашу цікавість!

+
arrow

Зворотний зв'язок