Мобільний додаток
перейти перейти
Аналітичні огляди

Ласкаво просимо до Прес-центру ПУМБ! У цьому розділі Ви можете ознайомитись з останніми новинами банку і аналітичними матеріалами про фінансовий ринок.

Представники ЗМІ можуть отримати коментарі керівництва та експертів банку щодо продуктів та послуг ПУМБ, про ситуацію на українському фінансовому ринку, зв'язавшись із співробітниками Прес-служби.

Огляд фінансових ринків 29.07.2013
30 липня 2013
Отримати на e-mail {title} - банк ПУМБ

Минулий тиждень ознаменувався закінченням малоочікуваного річного ралі на ринках. Протягом тижня індекси провідних торгових майданчиків перебували в бічному або слабкому спадному тренді.

Новини, які надходили протягом тижня, в цілому були непоганими для ринків. Зокрема, було опубліковано кілька показників, які свідчать про стабілізацію економіки єврозони. По-перше, зведений
індекс менеджерів закупівель (PMI) єврозони зріс у липні 2013 року до 50,4 пункту з 48,7 пункту місяцем раніше. Значення індикатора вище 50 пунктів говорить про підвищення активності в економіці.
До липня зведений PMI єврозони залишався нижче цього важливого рівня 16 місяців поспіль. По-друге, індекс довіри німецьких підприємців до економіки країни (IFO) виріс в липні 2013 р. до макси-
мальних з березня 106,2 пункт у з 105,9 пункту місяцем раніше. Зростання індексу триває вже третій місяць поспіль. По-третє, безробіття в Іспанії знизилось в II кварталі 2013 р. вперше за два роки до 26,3% з 27,2% у попередньому кварталі.

Читати повністю:

Новини банку

Підписатися на розсилку

Далі
Будь ласка, заповніть це поле

Отримати на e-mail

Введіть Вашу електронну адресу

Будь ласка, погодьтеся на обробку персональних даних Будь ласка, введіть e-mail

Новину відправлено

{title} - банк ПУМБ

Перевірте e-mail Дякуємо за Вашу цікавість!

+
arrow

Зворотний зв'язок