Mobile app
go go
Promos

Welcome to the Press-center of FUIB! In this section, You can read the latest news of the bank and analytical materials about the financial market.

Members of the media may receive comments of the leaders and experts of the bank about the products and services of FUIB, about the situation on the Ukrainian financial market, contacting with the press officers.

Переможці сьомого розіграшу серед вкладників депозиту «15 ПРО МАКС»
07 June, Friday
Отримати на e-mail {title} - FUIB

Вітаємо переможців останнього, сьомого розіграшу серед вкладників акційного депозиту «15 ПРО МАКС»:

Леонід            +38099****557

Наталія           +38095****618

Ольга             +38095****684

Розіграш проходив щотижня за допомогою сервісу random.org. Умови акції доступні за посиланням. Переможці попередніх етапів розіграшу були опубліковані на сайті банку в розділі «Акції».

Не встигли відкрити акційний депозит та прийняти участь у розіграші? Не хвилюйтесь – ПУМБ продовжує пропонувати клієнтам цікаві депозитні пропозиції. Так, наприклад, дохідність депозиту «Дохідний» строком від 3 місяців становить до 13% річних, а дохідність «Накопичувального» депозиту на строк 3 або 6 місяців становить до 12.5% річних.

Депозити можна відкрити як у будь-якому зручному відділенні банка, так і у застосунку ПУМБ Online. Сервіс доступний як існуючим, так і новим клієнтам - достатньо скачати застосунок, зареєструватися за допомогою Дії, BankID, ID-картки або паспорта та відкрити рахунок у ПУМБ.

Банку довіряють українці та держава. Так, у квітні 2024 розмір  депозитного портфелю ПУМБ в гривні досяг рекордної позначки -  клієнти банка розмістили на депозитних рахунках 20 млрд грн, а банк, за даними НБУ станом на 1 квітня 2024 року,  увійшов до ТОП-3 банків України за розміром строкового депозитного портфелю клієнтів-фізичних осіб у гривні. 

*Усі ставки зазначені з урахуванням програми лояльності. Щоб скористатися програмою лояльності банку ПУМБ, необхідно виконати одну з умов: пролонгація внеску, розміщення ще одного нового депозиту при вже наявному депозиті у ПУМБ, або розміщення/пролонгація депозиту через мобільний застосунок ПУМБ Online.

Subscribe to the newsletter

Next
Please fill this field

Отримати на e-mail

Введіть Вашу електронну адресу

Будь ласка, погодьтеся на обробку персональних даних Будь ласка, введіть e-mail

Новину відправлено

{title} - FUIB

Перевірте e-mail Дякуємо за Вашу цікавість!

+
arrow

Feedback