Mobile app
go go
News

Welcome to the Press-center of FUIB! In this section, You can read the latest news of the bank and analytical materials about the financial market.

Members of the media may receive comments of the leaders and experts of the bank about the products and services of FUIB, about the situation on the Ukrainian financial market, contacting with the press officers.

ПУМБ отримав три Гран-прі на конкурсі "Найкраще корпоративне медіа України" та особливу відзнаку "Інноватор року"
15 November 2023
Отримати на e-mail {title} - Bank FUIB

ПУМБ вручили символічне «Дерево життя» за найбільшу кількість і якість інновацій у корпоративних комунікаціях, а також проєкти з потужним корінням минулого і поглядом у майбутнє в номінації «Інноватор 2023 року». ПУМБ отримав три Гран-прі: за соціальний корпоративний проєкт з мовним чат-ботом «БезуМОВНА підтримка»; сторінку у фейсбуці facebook.com/pumbua, корпоративний відеопроєкт «ПУМБ Live: діалог з лідерами банку – сучасно, відкрито, щиро». Команду банка відзначено за системне управління корпоративними комунікаціями, формування довіри і тональність підтримки, віртуозну реалізацію проєкту і потужну діджитал-складову, якісний сучасний контент, нову тональність в корпоративній комунікації – стильну, креативну, з дотепним гумором, яка єднає.

14 листопада у Fairmont Grand Hotel Kyiv відбувся бізнес-форум «Інновації в комунікаціях. Енергія єдності». На форумі підбили підсумки конкурсу «Найкраще корпоративне медіа України — 2023» і нагородили переможців. Цього року в рейтингу, який щорічно проводить Асоціація корпоративних медіа України, взяли участь проєкти від 32 компаній. Як відзначили організатори, український бізнес працює і продовжує потужно підтримувати стійкість країни. Компанії не тільки вистояли, а й зміцніли. Фахівці з комунікацій набувають нових компетенцій у воєнний час, реалізують видатні проєкти.

На бізнес-форумі виступили експерти-практики, представники бізнесу. Керівниця сектору КСВ ПУМБ Тетяна Колесник представила спільноті соціальний проєкт банку з лагідної українізації «БезуМОВНА підтримка», його виклики і напрацювання.

Організаторка події Оксана Тодорова, президентка Асоціації корпоративних медіа України, наголосила: «Сьогодні корпоративні проєкти демонструють не тільки креативну складову, але й певну зрілість. Підприємці усвідомлюють і кристалізують сенси в комунікаціях компаній, системно впроваджують зміни світосприйняття значної частини суспільства. Вони виходять за межі прямих цілей бізнесу і беруться за розв’язання болючих соціальних тем, таких як, наприклад, мовне питання в проєкті ПУМБ «БезуМОВНА підтримка».

News

Subscribe to the newsletter

Next
Please fill this field

Отримати на e-mail

Введіть Вашу електронну адресу

Будь ласка, погодьтеся на обробку персональних даних Будь ласка, введіть e-mail

Новину відправлено

{title} - Bank FUIB

Перевірте e-mail Дякуємо за Вашу цікавість!

+
arrow

Feedback