Mobile app
go go
News

Welcome to the Press-center of FUIB! In this section, You can read the latest news of the bank and analytical materials about the financial market.

Members of the media may receive comments of the leaders and experts of the bank about the products and services of FUIB, about the situation on the Ukrainian financial market, contacting with the press officers.

ПУМБ доєднався до мегазбору Мадяра – задонатив 3 мільйони гривень на 200 дронів-камікадзе
13 June 2023
Отримати на e-mail {title} - Bank FUIB

Відомий аеророзвідник з позивним «Мадяр», командир групи «Птахи Мадяра», оголосив безпрецедентний збір 350 мільйонів гривень на 20 000 дронів-камікадзе та 200 крил-ретрансляторів. ПУМБ перерахував 3 мільйони гривень на 200 дронів-камікадзе.

«Я оголошую безпрецедентний мегазбір на народні дрони. 20 тисяч народних дронів та 200 крил-ретрансляторів буде поставлено для забезпечення 100 підрозділів ЗСУ. Нам надо зібрати з вами 350 мільйонів гривень. Цифра безпрецедентна. Але це еквівалент вартості трьох танків. І ніякий не еквівалент вартості життів цивільного населення, що сьогодні щоденно потерпає від ворожих авіа- і ракетних ударів, і бійців на передовій», -  повідомив Мадяр.

Перша партія, кілька тисяч дронів, вже вийшла з виробництва і буде відправлена в Україну відразу по завершенню збору. На 13.06.2023 року зібрано трохи більше 150 млн грн. Збір триватиме до 14.06.2023р. Запрошуємо всіх наших клієнтів, друзів і партнерів доєднатись до мегазбору на сторінці або за посиланням .

Загалом з початку війни ПУМБ скерував на підтримку ЗСУ, ТрО, ДСНС, Нацполіції, Нацгвардії, ГУР та СБУ понад 90 мільйонів грн. Перераховані кошти пішли на закупівлю бронежилетів і шоломів, радіостанцій і тепловізорів, тактичних рюкзаків, одягу та взуття, коптерів і машин, ліків та пального. Соціальний проєкт банку «Ми однієї крові» зібрав вже 4 мільйони грн на понад 2 тисячі засобів тактичної медицини, 2 низькотемпературних морозильники для зберігання плазми крові, 4 монітори пацієнта для швидких парамедиків, 46 доставок крові в гарячі точки (одна доставка – до тисячі врятованих життів). Також понад тисячу українців стали донорами в рамках ініціативи.

Все буде Перемога!

News

Subscribe to the newsletter

Next
Please fill this field

Отримати на e-mail

Введіть Вашу електронну адресу

Будь ласка, погодьтеся на обробку персональних даних Будь ласка, введіть e-mail

Новину відправлено

{title} - Bank FUIB

Перевірте e-mail Дякуємо за Вашу цікавість!

+
arrow

Feedback