go go
Persona
The bank today
News

Welcome to the Press-center of FUIB! In this section, You can read the latest news of the bank and analytical materials about the financial market.

Members of the media may receive comments of the leaders and experts of the bank about the products and services of FUIB, about the situation on the Ukrainian financial market, contacting with the press officers.

Тарифікація пакетів Black Platinum та Premiere в липні і серпні
10 July, Friday
Отримати на e-mail {title} - Bank FUIB

Шановні клієнти,

Перший Український Міжнародний Банк (ПУМБ) з 1 серпня 2020 року відновить традиційний формат обслуговування преміальних пакетів Black Platinum та Premiere зі щомісячною тарифікацією. Це значить, що з 1 серпня банк автоматично почне нараховувати та знімати щомісячну комісію на основі аналізу транзакцій, які відбувалися протягом попереднього місяця, тобто в липні. Щоб не сплачувати зайвих комісій, необхідно виконати транзакції на суму, зазначену в договорі: від 10 тис грн для власників пакету Black Platinum та від 30 тис грн для власників пакету Premiere

Також звертаємо увагу, що в липні 2020 року ПУМБ не буде списувати щомісячну комісію за користування преміальними пакетами Black Platinum та Premiere. Тим клієнтам, з чиїх рахунків в період з 1 по 7 липня було списано щомісячну комісію, кошти будуть повернуті.

Subscribe to the newsletter

Please fill this field