Мобільний додаток
перейти перейти
Акції

Ласкаво просимо до Прес-центру ПУМБ! У цьому розділі Ви можете ознайомитись з останніми новинами банку і аналітичними матеріалами про фінансовий ринок.

Представники ЗМІ можуть отримати коментарі керівництва та експертів банку щодо продуктів та послуг ПУМБ, про ситуацію на українському фінансовому ринку, зв'язавшись із співробітниками Прес-служби.

Отримайте 10% або 20% кешбеку за часткове погашення кредиту
23 червня 2022
Отримати на e-mail {title} - ПУМБ

З першого для війни ПУМБ робить все можливе для підтримки наших клієнтів та фінансового фронту держави. Пропонуємо Вам долучитися до цього фронту прийнявши участь у Акції «Частково кредит погашай – кешбек заробляй» (надалі – Акція).
Сплативши кредит частково, Ви підтримуєте економіку та боєздатність нашої країни, а також отримаєте винагороду – 10% або 20% кешбеку* від суми сплаченого платежу за Вашим кредитом. Максимальна сума для отримання винагороди – необмежена.

Пропозиція діє:

  • з 23.06.2022 по 15.07.2022;
  • тільки для клієнтів ПУМБ, які отримали пуш-повідомлення у мобільному додатку ПУМБ Online, повідомлення у Viber, SMS або іншими каналами зв’язку (надалі – Повідомлення*).

Умови участі в Акції та отримання винагороди:

1. До 15.07.2022 погасіть частково залишок заборгованості за кредитом після отримання Повідомлення з вказаною сумою та пропозицією прийняти участь в Акції.
Необхідну суму можна сплатити:

  • у мобільному додатку ПУМБ Online карткою ПУМБ, іншого українського або зарубіжного банку;
  • на сайті або PayHub карткою ПУМБ, іншого Українського або зарубіжного банку;
  • у платіжних терміналах ПУМБ, IBox, EasyPay та Приватбанк;
  • у відділеннях ПУМБ та інших банках.

Зверніть увагу! При оплаті через платіжні термінали або у відділеннях банків, платіж за кредитом може бути зарахований протягом 3 (трьох) робочих днів.

2. Після внесення платежу зазначеного у п.1, очікуйте повідомлення про підтвердження виконання умов Акції. Нарахування винагороди відбудеться до 22.07.2022 на рахунок кешбеку в мобільному додатку ПУМБ Online (вкладка «Більше», розділ «Кешбек»), очікуйте додаткове повідомлення.

Кешбек нарахований за погашення кредиту не впливає на накопичення кешбеку за обраними категоріям місяця, якщо Ви є учасником Акції «Тепер Ваш мобільний кешбек із ПУМБ». Тобто, якщо Ви вже накопичили винагороду по категоріях кешбек (максимальний розмір 500 грн на міс.), кешбек за погашення кредиту буде нарахований додатково в повному обсязі.

Наприклад, якщо сума накопиченого Вами кешбеку в категоріях дорівнює 450 грн, а сума винагороди за сплачений кредит становить 1000 грн, то на віртуальному рахунку після її нарахування у Вас буде 1450 грн.
Мінімальна сума для виводу кешбеку – 100 грн. Утримується податок у розмірі 19,5%.
Більше про кешбек дізнавайтеся за посиланням.

3. Кешбек можна вивести тільки на активну гривневу картку ПУМБ. За її відсутності, Ви можете відкрити «всеКАРТА» у мобільному додатку ПУМБ Online або у відділенні ПУМБ. Деталі щодо відкриття «всеКАРТА» та усі переваги її користуванням за посиланням.

* Перелік клієнтів, кому надсилають індивідуальне Повідомлення з пропозицією прийняти участь в Акції, а також відсоток кешбеку, який буде нарахований за виконання умов, обрані шляхом випадкового відбору. Вибірка учасників визначалася з використанням моделі автоматичного алгоритму на основі багатьох факторів у тому числі й історії користування клієнтом продуктами банку.

Офіційні правила Акції

Акції
банку

Підписатися на розсилку

Далі
Будь ласка, заповніть це поле

Отримати на e-mail

Введіть Вашу електронну адресу

Будь ласка, погодьтеся на обробку персональних даних Будь ласка, введіть e-mail

Новину відправлено

{title} - ПУМБ

Перевірте e-mail Дякуємо за Вашу цікавість!

+
arrow

Зворотний зв'язок