Мобільний додаток
перейти перейти
Новини

Ласкаво просимо до Прес-центру ПУМБ! У цьому розділі Ви можете ознайомитись з останніми новинами банку і аналітичними матеріалами про фінансовий ринок.

Представники ЗМІ можуть отримати коментарі керівництва та експертів банку щодо продуктів та послуг ПУМБ, про ситуацію на українському фінансовому ринку, зв'язавшись із співробітниками Прес-служби.

Відкривайте рахунки в ПУМБ через Дію
22 вересня 2021
Отримати на e-mail {title} - банк ПУМБ

Перший Український Міжнародний Банк впроваджує відкриття рахунків у «ПУМБ Online» через застосунок Дія. Основна мета – зробити роботу із банком простою, зручною і без зайвих паперів.
 
Відтепер реєстрація нових клієнтів банку займає лише декілька хвилин. З вересня відкрити рахунок у «ПУМБ Онлайн» та пройти процедуру ідентифікації можно швидко та просто завдяки застосунку Дія. Усе, що необхідно зробити –  встановити на смартфон додаток «ПУМБ Online» (Android або іOS) та зареєструватися за допомогою цифрових документів у застосунку Дія.  Після цього користувач може відкрити та активувати дебетову віртуальну карту всеКАРТА.  Після активації карти, клієнт банку зможе 24/7, без черг, перерви на обід та карантинних обмежень вирішувати щоденні фінансові питання: відкривати депозит у мобільному додатку, без обмежень та комісій переказувати кошти з картки на картку будь-якого банку, сплачувати комунальні послуги, оплачувати кредити та інші банківські послуги. 
 
«Для багатьох наших клієнтів мобільний додаток вже давно став зручним та комфортним фінансовим інструментом, який щоденно допомогає користувачам. Відсьогодні завдяки Дії,  фінансові послуги від ПУМБ стають ще доступнішими. Аби відкрити дебетову віртуальну карту всеКАРТА не треба окремо планувати свій час. Усе доступно швидко, онлайн та у будь-який зручний для клієнта час. Це  зробить нас ще ближчими до клієнтів та, впевнений -  прискорить розвиток фінсектору», - коментує Михайло Сергієнко, директор Департаменту розвитку digital бізнесу та дистанційних каналів ПУМБ.
 
Процес реєстрації у ПУМБ через застосунок Дія не вимагає жодних паперів, а відкриття та обслуговування дебетової карти всеКАРТА – безкоштовні. 
 

 

______________________________________________________________________

«ПУМБ Online»  – ваш час та зручність щодня. Банк, який працює 24/7. Переказуйте кошти, поповнюйте рахунки та вирішуйте інші фінансові завдання швидше і простіше ніж будь-коли

Дія — це новий рівень взаємодії держави та громадян: зручний і людяний. Все дуже зручно та завжди під рукою у смартфоні.
На порталі можна отримати онлайн майже 70 державних послуг, а в оновленому мобільному застосунку — доступ до 11 своїх цифрових документів і 12 послуг. 
Серед документів: ID-картка та закордонний біометричний паспорт, студентський квиток, посвідчення водія, свідоцтво про реєстрацію транспортного засобу, страховий поліс транспортного засобу, податковий номер (РНОКПП), свідоцтво про народження, довідка переселенця (ВПО) та внутрішій і зовнішній COVID-сертифікати. Особливої уваги заслуговує революційна технологія Дія. Підпис — найзахищеніший електронний підпис просто у смартфоні.

 

Новини банку

Підписатися на розсилку

Далі
Будь ласка, заповніть це поле

Отримати на e-mail

Введіть Вашу електронну адресу

Будь ласка, погодьтеся на обробку персональних даних Будь ласка, введіть e-mail

Новину відправлено

{title} - банк ПУМБ

Перевірте e-mail Дякуємо за Вашу цікавість!

+
arrow

Зворотний зв'язок