Мобільний додаток
перейти перейти
Новини

Ласкаво просимо до Прес-центру ПУМБ! У цьому розділі Ви можете ознайомитись з останніми новинами банку і аналітичними матеріалами про фінансовий ринок.

Представники ЗМІ можуть отримати коментарі керівництва та експертів банку щодо продуктів та послуг ПУМБ, про ситуацію на українському фінансовому ринку, зв'язавшись із співробітниками Прес-служби.

Готуймося до посівної: нова партнерська програма для аграріїв від ПУМБ та «Сингента»
17 лютого 2020
Отримати на e-mail {title} - банк ПУМБ

Перший Український Міжнародний Банк (ПУМБ) долучився до програми «ЛегкоПосівна 2020» провідної агрохімічної компанії «Сингента».

У рамках програми агро клієнти банку можуть скористатись пропозицією на придбання насіння та засобів захисту рослин на вигідних умовах фінансування за зниженою відсотковою ставкою – 10.33% річних у гривні. Асортимент компанії «Сингента» нараховує понад 80 засобів захисту рослин, велику кількість гібридів і сортів насіння польових та овочевих культур, який користується великим попитом серед представників агро індустрії по всьому світу.

«Посівна кампанія чи не найважливіший та найхвилюючий етап для кожного фермерського господарства. Чи ефективно були проведені посівні роботи покаже майбутній врожай, який, не в останню чергу, залежить від якості обраного насіння та ЗЗР. Приєднавшись до «ЛегкоПосівна 2020» компанії «Сингента», ми подбали про те, щоб наші клієнти напередодні посівної змогли отримати вигідне фінансування та забезпечити своє підприємство кращою продукцією,» – зазначає Володимир Онищук, керівник розвитку продажу агро ПУМБ.

 

Новини банку

Підписатися на розсилку

Далі
Будь ласка, заповніть це поле

Отримати на e-mail

Введіть Вашу електронну адресу

Будь ласка, погодьтеся на обробку персональних даних Будь ласка, введіть e-mail

Новину відправлено

{title} - банк ПУМБ

Перевірте e-mail Дякуємо за Вашу цікавість!

+
arrow

Зворотний зв'язок