Мобільний додаток
перейти перейти
Новини

Ласкаво просимо до Прес-центру ПУМБ! У цьому розділі Ви можете ознайомитись з останніми новинами банку і аналітичними матеріалами про фінансовий ринок.

Представники ЗМІ можуть отримати коментарі керівництва та експертів банку щодо продуктів та послуг ПУМБ, про ситуацію на українському фінансовому ринку, зв'язавшись із співробітниками Прес-служби.

Зустрічайте новий Овердрафт «Легкий» для малого бізнесу від ПУМБ
24 квітня 2019
Отримати на e-mail {title} - банк ПУМБ

Перший Український Міжнародний Банк (ПУМБ) запустив новий продукт для клієнтів малого бізнесу – Овердрафт «Легкий». Овердрафт «Легкий» дозволить вести бізнес ще впевненіше, адже сума ліміту буде завжди під рукою на рахунку та, за необхідності, задовольнить будь-яку короткострокову потребу компанії в обігових коштах: у разі непередбачуваних витрат, термінових платежів або своєчасних розрахунків з постачальниками.

На відміну від звичайного овердрафту, овердрафт «Легкий» передбачає просту та швидку процедуру оформлення до трьох днів з мінімальним пакетом документів, відсутність комісій та застави, а також зручність використання у будь-який момент.

«У бізнесі періодично виникають ситуації, коли покупці затримують розрахунки, а постачальникам потрібно виконати платежі своєчасно, або непередбачувані витрати, які потрібно оперативно покрити. Ліміт можна відкрити безкоштовно про всяк випадок, а потім легко скористатися за потреби. Тому Овердрафт «Легкий» – це не кредит у класичному розумінні, це сервіс для клієнтів ПУМБ з оборотами по рахункам, який завжди допоможе вирішити термінові питання ліквідності без зайвих зусиль», - коментує Віктор Харковець, керівник з мікрокредитування Департаменту по роботі з малим бізнесом ПУМБ.

Детальніше ознайомитись з умовами продукту можна за посиланням.  

 

Новини банку

Підписатися на розсилку

Далі
Будь ласка, заповніть це поле

Отримати на e-mail

Введіть Вашу електронну адресу

Будь ласка, погодьтеся на обробку персональних даних Будь ласка, введіть e-mail

Новину відправлено

{title} - банк ПУМБ

Перевірте e-mail Дякуємо за Вашу цікавість!

+
arrow

Зворотний зв'язок