Мобільний додаток
перейти перейти
Новини

Ласкаво просимо до Прес-центру ПУМБ! У цьому розділі Ви можете ознайомитись з останніми новинами банку і аналітичними матеріалами про фінансовий ринок.

Представники ЗМІ можуть отримати коментарі керівництва та експертів банку щодо продуктів та послуг ПУМБ, про ситуацію на українському фінансовому ринку, зв'язавшись із співробітниками Прес-служби.

Нова акція «Осінь солодша з MasterCard та Сім’єю ресторанів „Козирна Карта“» для користувачів карт MasterCard від ПУМБ
13 вересня 2015
Отримати на e-mail {title} - банк ПУМБ

В період з 10 вересня по 30 листопада 2015 року розраховуйтесь преміальними2 картками MasterCard від ПУМБ в сім’ї ресторанів «Козирна Карта» та отримуйте подарунки1

  • при замовленні на суму від 250 грн. — зігріваючий напій
  • при замовленні на суму від 350 грн. — смачний десерт

Звертаємо увагу, що напій отримають учасники Акції, які розрахуються в ресторані Сім’ї «Козирна Карта» на суму 250,00—349,99 грн. одним чеком, без урахування знижки. Десерт отримають учасники Акції, які розрахуються в ресторані Сім’ї «Козирна Карта» на суму 350,00 грн. та вище одним чеком, без урахування знижки. Напій та десерт, які отримає учасник Акції, що виконає всі умови Акції, визначається на вибір адміністрації ресторану, в якому учасник Акції розраховується преміальною карткою MasterCard® від ПУМБ, за умови наявності подарунків на момент здобуття права їхнього отримання.

1 — Під подарунком мається на увазі можливість отримати один напій або один десерт Подарунки Акції можуть відрізнятися від зображення на рекламних матеріалах.

2 — Детальний перелік карток, які беруть участь в Акції: Gold MasterCard®, Platinum MasterCard®, World Elite MasterCard®, World MasterCard®, MasterCard® Business Card, Corporate MasterCard®.

Детальні умови на www.mastercard.ua

Новини банку

Підписатися на розсилку

Далі
Будь ласка, заповніть це поле

Отримати на e-mail

Введіть Вашу електронну адресу

Будь ласка, погодьтеся на обробку персональних даних Будь ласка, введіть e-mail

Новину відправлено

{title} - банк ПУМБ

Перевірте e-mail Дякуємо за Вашу цікавість!

+
arrow

Зворотний зв'язок