Мобільний додаток
перейти перейти
Новини

Ласкаво просимо до Прес-центру ПУМБ! У цьому розділі Ви можете ознайомитись з останніми новинами банку і аналітичними матеріалами про фінансовий ринок.

Представники ЗМІ можуть отримати коментарі керівництва та експертів банку щодо продуктів та послуг ПУМБ, про ситуацію на українському фінансовому ринку, зв'язавшись із співробітниками Прес-служби.

ПУМБ покращує обслуговування клієнтів завдяки новій АБС
16 травня 2013
Отримати на e-mail {title} - банк ПУМБ

Перший Український Міжнародний Банк (ПУМБ) успішно здійснив перехід на нову автоматизовану банківську систему (АБС)*. Замість АБС Midas, яку банк використовував більше 10 років, була встановлена ​​АБС Scrooge III від провідного українського розробника Lime Systems, яка максимально адаптована під вимоги банківської системи України. Нова АБС забезпечує банк потужною ІТ-підтримкою та широкими можливостями для подальшого розвитку і реалізації бізнес-стратегії. Вже сьогодні клієнти банку можуть відчути переваги від впровадження нової АБС: це більш оперативне обслуговування та висока якість сервісу. Нова АБС істотно скорочує час на розробку і впровадження нових кредитних, карткових та інших продуктів, підвищує швидкість проведення фінансових операцій.

У результаті впровадження нової АБС була значно оптимізована ІТ-інфраструктура ПУМБ і знижені операційні ризики. Процес переведення всіх банківських процесів на єдину нову систему триває, після завершення цього проекту понад 60 різних інформаційних систем будуть виведені з експлуатації.

Проект з переходу ПУМБ на нову АБС став масштабним заходом, у запуску та тестуванні якого брав участь фактично весь банк. Система була запущена всього лише через 10 місяців з моменту вибору платформи, а з досвіду інших компаній такі складні проекти запускаються мінімум за пару років.

«ПУМБ став більш мобільним: терміни виведення нових продуктів на ринок істотно скорочуються, а наші клієнти тепер зможуть витрачати менше свого часу на оформлення користування продуктами. Дуже важливо, що нова АБС знижує наші операційні ризики та суттєво економить кошти банку для запуску нових продуктів і послуг. Це дозволяє нам впевнено дивитися в майбутнє», прокоментував Томаш Вишневський, член правління, операційний директор ПУМБ.

* АБС − автоматизована банківська система, ядро ​​банківської платформи. Фактично головний комп'ютер банку, який здійснює різні види операцій, допомагає оперативно створювати і керувати новими продуктами, формує обов'язкову звітність і забезпечує інформаційну діяльність банку відповідно до вимог законодавства.
Новини банку

Підписатися на розсилку

Далі
Будь ласка, заповніть це поле

Отримати на e-mail

Введіть Вашу електронну адресу

Будь ласка, погодьтеся на обробку персональних даних Будь ласка, введіть e-mail

Новину відправлено

{title} - банк ПУМБ

Перевірте e-mail Дякуємо за Вашу цікавість!

+
arrow

Зворотний зв'язок