Мобільний додаток
перейти перейти
Повідомлення

Ласкаво просимо до Прес-центру ПУМБ! У цьому розділі Ви можете ознайомитись з останніми новинами банку і аналітичними матеріалами про фінансовий ринок.

Представники ЗМІ можуть отримати коментарі керівництва та експертів банку щодо продуктів та послуг ПУМБ, про ситуацію на українському фінансовому ринку, зв'язавшись із співробітниками Прес-служби.

Повідомлення про зміни у Тарифах АТ «ПУМБ» на обслуговування фізичних осіб та про внесення змін до Публічної пропозиції АТ «ПУМБ» на укладання договору комплексного банківського обслуговування фізичних осіб (ДКБО)
25 червня, вівторок
Отримати на e-mail {title} - банк ПУМБ

Шановні клієнти, 01 липня 2024 року набувають чинності оновлені Тарифи АТ «ПУМБ» на обслуговування фізичних осіб, в яких будуть такі зміни: 

  • Розділ 2.7. Тарифи за Пакетом послуг «Кредитний Плюс» п. 2.7.6.1 видалили можливість випуску додаткової картки Visa Rewards PayWave / Mastercard World PayPass Debit (іменна або неіменна).

Тарифи АТ «ПУМБ» на обслуговування фізичних осіб для продуктів, які не оформлюються, в яких будуть наступні зміни: 

  • Розділ 3 п. 3.1.5.1 "Перерахування коштів з карткового рахунку на рахунки, відкриті в іншому банку в межах залишку коштів на рахунку" встановили тариф 1,5% (тариф стосується кредитних карт, які не оформлюються, але договори ще є діючими).

Докладніше ознайомитися з новою редакцією Тарифів обслуговування фізичних осіб можна за цим посиланням, з Тарифами на обслуговування фізичних осіб для продуктів, які не оформлюються – за цим посиланням

У разі незгоди з оновленими Тарифами АТ «ПУМБ» на обслуговування фізичних осіб ви можете до дати набрання чинності змін припинити обслуговування в АТ «ПУМБ» шляхом розірвання договору, без сплати додаткової комісії за його розірвання. 

01 серпня 2024 року набувають чинності оновлені Тарифи АТ «ПУМБ» на обслуговування фізичних осіб, в яких будуть наступні зміни: 

  • По всій редакції тарифів встановили комісію за зняття готівки в банкоматах і касах інших банків за межами України в розмірі 2 % 

Докладніше ознайомитися з новою редакцією Тарифів обслуговування фізичних осіб можна за цим посиланням, з Тарифами на обслуговування фізичних осіб для продуктів, які не оформлюються – за цим посиланням.

У разі незгоди з оновленими Тарифами АТ «ПУМБ» на обслуговування фізичних осіб ви можете до дати набрання чинності змін припинити обслуговування в АТ «ПУМБ» шляхом розірвання договору, без сплати додаткової комісії за його розірвання. 

Шановні клієнти, повідомляємо про набуття чинності з 26 липня 2024 року нової редакції Публічної пропозиції АТ «ПУМБ» на укладання договору комплексного банківського обслуговування фізичних осіб (ДКБО). 

До ДКБО внесені наступні  зміни: 

  • редакційні правки по тексту; 
  • доповнено умовами щодо здійснення пов'язаних платежів (регулярних платежів); 
  • уточнено умови встановлення кредитного ліміту по рахунку до якого передбачено випуск кредитної картки, що кредитування не здійснюється до досягнення клієнтом 18 років; 
  • до умов кредитування, що відмова Банку від ділових відносин з клієнтом, є умовою яка надає право Банку достроково вимагати погашення кредитної заборгованості; 
  • визначено, що при відмові Банку від підтримання ділових відносин з клієнтом Банк має право припинити дію договору за яким розміщено вклад та закрити вкладний (депозитний) рахунок, при цьому перерахунок нарахованих та сплачених клієнту процентів за вкладом не здійснюється; 
  • до Додатку 3 в частині встановлення вартості послуги «Перерахування грошових коштів з рахунку Клієнта Банку на користь клієнта іншого банку без використання платіжної картки в межах залишку власних коштів» - у розмірі 1,5% від суми переказу;  
  • до Додатку 4 в частині встановлення вартості послуги «Перерахування грошових коштів з рахунку Клієнта Банку на користь клієнта іншого банку без використання платіжної картки в межах залишку власних коштів» - у розмірі 1,5% від суми переказу при подачі платіжної інструкції через відділення ПУМБ або через Систему «Інтернет-банкінг» для пакетів ВСЕМОЖУ та ВСЕМОЖУ «Лояльність».  
  • до Додатку 4 в частині встановлення вартості послуги «Зняття готівки, в межах залишку власних коштів, в банкоматах та касах інших банків за межами України», для пакетів ВСЕМОЖУ «Online» - у розмірі 2% від суми операції. 

Ви можете ознайомитись з новою редакцією ДКБО за посиланням

У разі незгоди із запропонованими змінами в Публічну пропозицію АТ «ПУМБ» на укладання договору комплексного банківського обслуговування фізичних осіб, Ви маєе право до дати набрання чинності нової редакції розірвати договір без сплати додаткової комісії за його розірвання.

За наявності додаткових питань звертайтеся до працівників відділень АТ «ПУМБ» (перелік відділень можна переглянути за цим посиланням) або в Центр обслуговування клієнтів за телефонами: 

+38 044 290 7 290 по Україні та з-за кордону1;

+38 096 290 7 290   

+38 050 290 7 290  

+38 093 290 7 290  

1згідно тарифів операторів

Повідомлення банку

Підписатися на розсилку

Далі
Будь ласка, заповніть це поле

Отримати на e-mail

Введіть Вашу електронну адресу

Будь ласка, погодьтеся на обробку персональних даних Будь ласка, введіть e-mail

Новину відправлено

{title} - банк ПУМБ

Перевірте e-mail Дякуємо за Вашу цікавість!

+
arrow

Зворотний зв'язок