Мобільний додаток
перейти перейти
Повідомлення

Ласкаво просимо до Прес-центру ПУМБ! У цьому розділі Ви можете ознайомитись з останніми новинами банку і аналітичними матеріалами про фінансовий ринок.

Представники ЗМІ можуть отримати коментарі керівництва та експертів банку щодо продуктів та послуг ПУМБ, про ситуацію на українському фінансовому ринку, зв'язавшись із співробітниками Прес-служби.

Повідомлення про зміни у Тарифах АТ «ПУМБ» на обслуговування фізичних осіб
26 березня, вівторок
Отримати на e-mail {title} - банк ПУМБ

Шановні клієнти! 01 квітня 2024 року набувають чинності оновлені Тарифи АТ «ПУМБ» на обслуговування фізичних осіб, в яких будуть такі зміни:

  • Комісія за зняття готівки в банкоматах і касах інших банків за межами України встановлена в розмірі 1,5%
  • В п. 2.5.29 вартість послуги «Переказ з картки українського банку (ПУМБ) на картку закордонного банку за допомогою сервісу Card-to-Card Cross-border» встановлена в розмірі 1%

Тарифи АТ «ПУМБ» на обслуговування фізичних осіб для продуктів, які не оформлюються, в яких будуть наступні зміни:

  • В п. 1.18.27 вартість послуги «Переказ з картки українського банку (ПУМБ) на картку закордонного банку за допомогою сервісу Card-to-Card Cross-border» встановлена в розмірі 1%
  • п. 3.1.9.2.1 "Випуск та обслуговування наступних додаткових платіжних карток того ж типу, що і основна" встановлено вартість 150 UAH.
  • п. 3.1.9.2.2 "Випуск та обслуговування наступних додаткових платіжних карток типу MasterCard Gold Chip Pay Pass" змінено тип карти MasterCard Gold Chip Pay Pass на MasterCard World Chip Pay Pass, встановлено вартість 150 UAH.
  • п. 3.1.9.2.3 "Випуск та обслуговування наступних додаткових платіжних карток типу MasterCard Platinum Chip Pay Pass" встановлено вартість 250 UAH.
  • п. 3.1.9.3 "Перевипуск протягом строку дії однієї додаткової картки типу MasterCard Gold Chip Pay Pass" змінено тип карти MasterCard Gold Chip Pay Pass на MasterCard World Chip Pay Pass, встановлено вартість 150 UAH.
  • п. 3.1.9.5 "Випуск та обслуговування однієї платіжної картки типу MasterCard World PayPass, замовлення у мобільному додатку з доставкою «Новою поштою»" встановлено вартість 150 UAH.
  • п. 3.1.9.6 "Випуск та видача додаткової картки MasterCard World PayPass клієнту, який знаходиться за кордоном" встановлено вартість 200 UAH.

У разі незгоди з оновленими Тарифами АТ «ПУМБ» на обслуговування фізичних осіб ви можете до дати набрання чинності змін припинити обслуговування в АТ «ПУМБ» шляхом розірвання договору, без сплати додаткової комісії за його розірвання.

Докладніше ознайомитися з новою редакцією Тарифів обслуговування фізичних осіб можна за цим посиланням, з Тарифами на обслуговування фізичних осіб для продуктів, які не оформлюються – за цим посиланням.

За наявності додаткових питань звертайтеся до працівників відділень АТ «ПУМБ» (перелік відділень можна переглянути за цим посиланням) або в Центр обслуговування клієнтів за телефонами: 

+38 044 290 7 290 по Україні та з-за кордону1;

+38 096 290 7 290 

+38 050 290 7 290 

+38 093 290 7 290 

  

1згідно тарифів операторів

Повідомлення банку

Підписатися на розсилку

Далі
Будь ласка, заповніть це поле

Отримати на e-mail

Введіть Вашу електронну адресу

Будь ласка, погодьтеся на обробку персональних даних Будь ласка, введіть e-mail

Новину відправлено

{title} - банк ПУМБ

Перевірте e-mail Дякуємо за Вашу цікавість!

+
arrow

Зворотний зв'язок