Мобільний додаток
перейти перейти
Повідомлення

Ласкаво просимо до Прес-центру ПУМБ! У цьому розділі Ви можете ознайомитись з останніми новинами банку і аналітичними матеріалами про фінансовий ринок.

Представники ЗМІ можуть отримати коментарі керівництва та експертів банку щодо продуктів та послуг ПУМБ, про ситуацію на українському фінансовому ринку, зв'язавшись із співробітниками Прес-служби.

З 1.12.2023 ПУМБ переходить на структурований формат реквізитів "Призначення платежу" платіжної інструкції
29 листопада 2023
Отримати на e-mail {title} - банк ПУМБ

З 1 грудня 2023 року, відповідно до вимог Наказу МФУ №148 та листа НБУ від 17.11.2023, ПУМБ повністю переходить на новий формат заповнення призначення платежу. Це означає, що всі операції, котрі виконуються на МФО 899998 повинні мати структуроване призначення платежу для податків, зборів та інших платежів. Ця зміна обумовлена впровадженням міжнародного стандарту ISO 20022 та системи електронних платежів нового покоління СЕП-4.0. Перехідний період, під час якого можна було використовувати старий формат у неструктурованій формі, завершується 30.11.23.

Важливо! Під час переходу всі системи ПУМБ працюватимуть в штатному режимі, проведення платежів доступне в усіх каналах банку.

Повідомлення банку

Підписатися на розсилку

Далі
Будь ласка, заповніть це поле

Отримати на e-mail

Введіть Вашу електронну адресу

Будь ласка, погодьтеся на обробку персональних даних Будь ласка, введіть e-mail

Новину відправлено

{title} - банк ПУМБ

Перевірте e-mail Дякуємо за Вашу цікавість!

+
arrow

Зворотний зв'язок