Повідомлення

Ласкаво просимо до Прес-центру ПУМБ! У цьому розділі Ви можете ознайомитись з останніми новинами банку і аналітичними матеріалами про фінансовий ринок.

Представники ЗМІ можуть отримати коментарі керівництва та експертів банку щодо продуктів та послуг ПУМБ, про ситуацію на українському фінансовому ринку, зв'язавшись із співробітниками Прес-служби.

Розпочато ліквідацію АТ «АКБ «КОНКОРД»
02 серпня 2023

Розпочато ліквідацію АТ «АКБ «КОНКОРД» строком на 3 роки з 02 серпня 2023 року до 01 серпня 2026 року включно.

Ліквідацію розпочато на підставі рішення Правління Національного банку України від 01 серпня 2023 року № 265-рш «Про відкликання банківської ліцензії та ліквідацію АКЦІОНЕРНОГО ТОВАРИСТВА «АКЦІОНЕРНИЙ КОМЕРЦІЙНИЙ БАНК «КОНКОРД» та рішення виконавчої дирекції Фонду гарантування вкладів фізичних осіб від 01 серпня 2023 року №932 «Про початок процедури ліквідації АТ «АКБ «КОНКОРД» та делегування повноважень ліквідатора банку».

Повідомлення про початок виплат вкладникам АТ «АКБ «КОНКОРД» буде повідомлено додатково.

Довідкова інформація за номерами:

• «Гаряча лінія» Фонду гарантування вкладів фізичних осіб: 0 800 105-800 (безкоштовно зі стаціонарних та мобільних телефонів в межах України), +38 (044) 333-36-55 (згідно з тарифами оператора зв'язку);
  • інформаційно-консультаційного центру Фонду гарантування вкладів фізичних осіб: +38 (044) 333-35-85 (згідно з тарифами оператора зв'язку);
  • АТ «АКБ «КОНКОРД»: +38 (050) 734-50-05, +38 (056) 734-50-05.
Повідомлення банку

arrow