Мобільний додаток
перейти перейти
Повідомлення

Ласкаво просимо до Прес-центру ПУМБ! У цьому розділі Ви можете ознайомитись з останніми новинами банку і аналітичними матеріалами про фінансовий ринок.

Представники ЗМІ можуть отримати коментарі керівництва та експертів банку щодо продуктів та послуг ПУМБ, про ситуацію на українському фінансовому ринку, зв'язавшись із співробітниками Прес-служби.

Спрощення процедури заповнення платіжної інструкції та зменшення кількості обов'язкових полів реквізиту «Призначення платежу» платіжної інструкції для клієнтів ПУМБ
15 червня 2023
Отримати на e-mail {title} - банк ПУМБ

ПУМБ, відповідаючи сучасним вимогам платіжних розрахунків та виконуючи вимоги Наказу МФУ No148 від 22.03.2023р, переходить на новий формат заповнення призначення платежу.

Причина змін - запровадження міжнародного стандарту ISO 20022 та виконання міжбанківських платіжних операцій системи електронних платежів нового покоління СЕП-4.0. Для клієнтів банку це означає спрощення процедури заповнення платіжної інструкції та зменшення кількості обов'язкових полів реквізиту «Призначення платежу» платіжної інструкції.

Зміни стосуються формату відображення інформації у платіжних інструкціях - усі операції по сплаті податків, зборів, платежів, ЄСВ мають супроводжуватися  структурованим призначенням платежу, який включатиме обов'язкові реквізити, визначені Порядком заповнення реквізиту «Призначення платежу» платіжної інструкції, затвердженим Наказом МФУ No148.

Нагадуємо, що для всіх платників запроваджено перехідний період до 01.12.23 під час якого є можливість при сплаті податків, зборів, ЄСВ використовувати старий формат реквізиту «Призначення платежу». Під час переходу, усі системи ПУМБ працюватимуть в штатному режимі. Проведення платежів доступне у всіх каналах банку

Повідомлення банку

Підписатися на розсилку

Далі
Будь ласка, заповніть це поле

Отримати на e-mail

Введіть Вашу електронну адресу

Будь ласка, погодьтеся на обробку персональних даних Будь ласка, введіть e-mail

Новину відправлено

{title} - банк ПУМБ

Перевірте e-mail Дякуємо за Вашу цікавість!

+
arrow

Зворотний зв'язок