Мобільний додаток
перейти перейти
Повідомлення

Ласкаво просимо до Прес-центру ПУМБ! У цьому розділі Ви можете ознайомитись з останніми новинами банку і аналітичними матеріалами про фінансовий ринок.

Представники ЗМІ можуть отримати коментарі керівництва та експертів банку щодо продуктів та послуг ПУМБ, про ситуацію на українському фінансовому ринку, зв'язавшись із співробітниками Прес-служби.

Введення в дію нової редакції тарифів на розрахунково-касове обслуговування для корпоративних клієнтів
24 березня 2022
Отримати на e-mail {title} - банк ПУМБ

Шановні клієнти, користуючись нагодою, АКЦІОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО «ПЕРШИЙ УКРАЇНСЬКИЙ МІЖНАРОДНИЙ БАНК» висловлює Вам свою повагу та  просить прийняти до уваги наступну інформацію.

Повідомляємо про введення в дію нової редакції  тарифів Розділу 1. «Розрахунково-касове обслуговування» для Договору банківського обслуговування корпоративних клієнтів малого бізнесу АКЦІОНЕРНОГО ТОВАРИСТВА «ПЕРШИЙ УКРАЇНСЬКИЙ МІЖНАРОДНИЙ БАНК» та для Договору банківського обслуговування корпоративних клієнтів середнього та великого бізнесу АКЦІОНЕРНОГО ТОВАРИСТВА «ПЕРШИЙ УКРАЇНСЬКИЙ МІЖНАРОДНИЙ БАНК».

Основні зміни:

  • Доповнено тарифи пунктом 1.15.9 "Надання довідки про обіги або про наявність відкритих рахунків і залишків на англійській мові".
  • Доповнено п. 1.15.3 тарифів уточнюючою фразою "Довідки за зовнішньоекономічними операціями Клієнтів (на запит Клієнтів та / або інших уповноважених банків).
  • Змінено п. 1.31,а саме: доповнено валютою банкнот GBP і змінено комісію за прийом банкнот на інкасо з 8% на 10% від суми.

Тарифи у новій редакції набирають чинності з 25 березня 2022 р.

У випадку виникнення будь-яких питань, будь ласка, звертайтеся до операційного менеджера Вашого рахунку, або до Центру обслуговування  корпоративних клієнтів (з понеділка по п'ятницю з 9:00 до 18:00), за телефонами:

- 0 800 501 275 (безкоштовно для дзвінків з міських та мобільних телефонів в межах України),

- +38 044 290 93 11 (для міжнародних дзвінків, згідно з тарифами операторів).

Сподіваємося на подальший розвиток взаємовигідних відносин у сфері банківських та фінансових операцій.

Повідомлення банку

Підписатися на розсилку

Далі
Будь ласка, заповніть це поле

Отримати на e-mail

Введіть Вашу електронну адресу

Будь ласка, погодьтеся на обробку персональних даних Будь ласка, введіть e-mail

Новину відправлено

{title} - банк ПУМБ

Перевірте e-mail Дякуємо за Вашу цікавість!

+
arrow

Зворотний зв'язок