Мобільний додаток
перейти перейти
Повідомлення

Ласкаво просимо до Прес-центру ПУМБ! У цьому розділі Ви можете ознайомитись з останніми новинами банку і аналітичними матеріалами про фінансовий ринок.

Представники ЗМІ можуть отримати коментарі керівництва та експертів банку щодо продуктів та послуг ПУМБ, про ситуацію на українському фінансовому ринку, зв'язавшись із співробітниками Прес-служби.

Зміна вартості зарахування готівкових коштів в національній валюті на рахунок корпоративних клієнтів у рамках діючих тарифних пакетів
28 лютого 2022
Отримати на e-mail {title} - банк ПУМБ

Шановні Клієнти!

Користуючись нагодою, АКЦІОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО «ПЕРШИЙ УКРАЇНСЬКИЙ МІЖНАРОДНИЙ БАНК» висловлює Вам свою повагу та просить прийняти до уваги наступну інформацію.

Повідомляємо про введення в дію нової редакції Розділу 11. «Тарифні пакети», Розділу 14 «Тарифи пакетів Центру дистанційного обслуговування» Тарифів ПУМБ на обслуговування корпоративних клієнтів (Додатки 5, 5.1 Договору банківського обслуговування корпоративних клієнтів, грошовий оборот яких від здійснення підприємницької/незалежної професійної діяльності  не перевищує 150 млн. грн. за минулий рік).

Основні зміни:

1. В Тарифах Пакетів «ОСББ», «ПП», «Універсальний», «Міжнародний», «Агро», «Базовий@DB», «Національний@DB», «Міжнародний@DB», «Coder@DB»,  змінено вартість зарахування готівкових коштів в національній валюті на рахунок клієнта, який обслуговується у даному відділенні/ в іншому відділенні «РЦ» / відділенні ПУМБ.

Тарифи у новій редакції набирають чинності 28 лютого 2022 року.

У випадку виникнення будь-яких запитань, будь ласка, звертайтеся:

  • 0 800 501 275 (для дзвінків з міських та мобільних телефонів в межах України),
  • +38 044 290 93 11 (для міжнародних дзвінків, згідно з тарифами операторів).

Сподіваємося на подальший розвиток взаємовигідних відносин у сфері банківських та фінансових операцій.

Повідомлення банку

Підписатися на розсилку

Далі
Будь ласка, заповніть це поле

Отримати на e-mail

Введіть Вашу електронну адресу

Будь ласка, погодьтеся на обробку персональних даних Будь ласка, введіть e-mail

Новину відправлено

{title} - банк ПУМБ

Перевірте e-mail Дякуємо за Вашу цікавість!

+
arrow

Зворотний зв'язок