Мобільний додаток
перейти перейти
Повідомлення

Ласкаво просимо до Прес-центру ПУМБ! У цьому розділі Ви можете ознайомитись з останніми новинами банку і аналітичними матеріалами про фінансовий ринок.

Представники ЗМІ можуть отримати коментарі керівництва та експертів банку щодо продуктів та послуг ПУМБ, про ситуацію на українському фінансовому ринку, зв'язавшись із співробітниками Прес-служби.

Введення в дію редакції Договору банківського обслуговування корпоративних клієнтів АТ «ПУМБ», річна виручка яких перевищує або дорівнює 125 млн. грн.
03 червня 2020
Отримати на e-mail {title} - банк ПУМБ

Шановні клієнти! Користуючись нагодою, АКЦІОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО «ПЕРШИЙ УКРАЇНСЬКИЙ МІЖНАРОДНИЙ БАНК» висловлює Вам свою повагу та просить прийняти до уваги наступну інформацію.

З  03 червня  2020 року починає діяти нова редакція Договору банківського обслуговування корпоративних клієнтів АТ «ПУМБ», річна виручка яких перевищує або дорівнює 125 млн. грн. Дія Договору поширюється на всіх потенційних і діючих клієнтів, річна виручка яких перевищує або дорівнює 125 млн. грн.

Основною зміною Договору є оновлення списку типів БПК, які наведені у Додатку 9.1 «Типи банківських платіжних карток (БПК), які випускаються  для розпорядження рахунком».

Для приєднання до Договору необхідно підписати Заяву про приєднання встановленого зразка, що є додатком до даного Договору. Клієнти, що мають діючий Договір про умови використання електронних підписів під час створення, оброблення та зберігання електронних документів, пов'язаних із вчиненням правочинів, можуть підписати та направити Заяву про приєднання через  систему «Інтернет-Банкінг».

Для діючих клієнтів, які приєдналися до Договору, його умови вважаються зміненими відповідно до п. 21.4. Договору.

Ознайомитися з Договором банківського обслуговування корпоративних клієнтів АТ «ПУМБ» можна за посиланням.

У випадку виникнення будь-яких питань, будь ласка, звертайтеся до свого операційного менеджера.

Сподіваємося на подальший розвиток взаємовигідних відносин у сфері банківських та фінансових операцій.

Повідомлення банку

Підписатися на розсилку

Далі
Будь ласка, заповніть це поле

Отримати на e-mail

Введіть Вашу електронну адресу

Будь ласка, погодьтеся на обробку персональних даних Будь ласка, введіть e-mail

Новину відправлено

{title} - банк ПУМБ

Перевірте e-mail Дякуємо за Вашу цікавість!

+
arrow

Зворотний зв'язок