Повідомлення

Ласкаво просимо до Прес-центру ПУМБ! У цьому розділі Ви можете ознайомитись з останніми новинами банку і аналітичними матеріалами про фінансовий ринок.

Представники ЗМІ можуть отримати коментарі керівництва та експертів банку щодо продуктів та послуг ПУМБ, про ситуацію на українському фінансовому ринку, зв'язавшись із співробітниками Прес-служби.

«Повідомлення про намір скористатися правом на вимогу обов’язкового продажу акцій АТ «ПУМБ»
18 грудня 2018

17.12.2018 АТ «ПУМБ» отримав повідомлення акціонерів (ТОВ «СКМ ФІНАНС і SCM HOLDINGS LIMITED), що спільно володіють домінуючим контрольним пакетом акцій (95% і більше) АТ«ПУМБ», про намір скористатися правом вимоги обов'язкового продажу акцій.

Процедура обов'язкового продажу акцій на вимогу особи (осіб, що діють спільно), що володіє домінуючим контрольним пакетом акцій, передбачена ст. 652 Закону України «Про акціонерні товариства», передбачає обов'язок всіх акціонерів і безпосередньо емітента продати акції, що їм належать, заявнику публічної безвідкличної вимоги про придбання акцій у всіх власників акцій акціонерного товариства.

Власниками домінуючого контрольного пакету акцій в процедурі обов'язкового продажу акцій здійснюється придбання акцій у акціонерів, які володіють пакетом акцій в розмірі менше 5%.

До 24.01.2019 АТ «ПУМБ» буде затверджена ринкова вартість акцій відповідно до вимог законодавства.

Повідомлення банку

arrow